Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Aquolina Parfümlü Vücut Spreyi || Vanilyalı



tüy toplayıcı fırça seti

aquolina-parfumlu-vucut-spreyi-yorumlari_blog
Aquolina Parfümlü Vücut Spreyi Vanilyalı
Aquolina Parfümlü Vücut Spreyi, gazsız deodrant olarak geçiyor ve özellikle yaz zamanı ağır sıcaklarda parfüm kullanmak istemeyenlere güzel bir alternatif olmuş oluyor. Vücut spreylerinin en iyi uyumu yakaladığı mevsim yaz mevsimi. Parfüm aşığı bir insan olarak parfümleri vücut spreylerinden çok daha fazla seviyorum, bu yüzden de çeşit çeşit vücut spreylerim yok. Elimde bulunan nadir ürünlerinden birisi de Aquolina Vanilyalı Sprey. İlgimi çekecek kadar vanilyalı koku içermesi en hoş tarafı. Sizin de tatlı aromalı kokular radarınıza giriyorsa, detayları şu şekilde :



aquolina-parfumlu-vucut-spreyi-vanilyali_yorumlari_kullananlar_blog
Aquolina Parfümlü Vücut Spreyi Vanilyalı

Aquolina markasının kült olmuş parfümü var ki o da meşhur "Pink Sugar". Tatlı kokuları seven biri olarak, bir dönem Pink Sugar'ı kullanmıştım, gerçekten de fazla şekerliydi. Bildiğiniz pamuk şekerine bulanmış bir havası vardı. Bu vücut spreyi ise onun yanında (koku yoğunluğu olarak) oldukça hafif kalıyor. Böylece herkesin daha rahat kullanabileceği dozaja inmiş oluyor. Kokusu tatlı ağırlığında, vanilyayı net bir şekilde hissediyorsunuz ama sizi bir karamel şekerine dönüştürmüyor. Hafif bir esinti olarak vücudunuzda boy gösteriyor. Böylece sıcak yaz günlerinde güzellik düşkünlerine iyi bir arkadaş oluyor.


Keskin olmayan kokusunun hafifliği, şekerli parfümlere bile yaklaşamayanlara hitap eden risksiz tınıda. Bu açıdan çok iyi. Kalıcılığı ise vücut spreylerinin ortak paydası olan "hemen uçup giderim" ayarında. Yani kalıcılık yönünden iyi değil. Çantada taşınması gerekir, böylece sürekli tazelenmeye hazır olsun. Aksi takdirde sabah sıkıp evden çıkarsanız, 20 dakika bile beklemeyip kısa bir zaman sonra sizi terk etmekten çekinmez.


Kalıcılık yönünün zayıflığını gördükçe, neden vücut spreylerini sevmediğimi bir kez daha anlamış oldum. Parfüm kullanmayı kesinlikle yeğlerim. Yaz zamanı ise daha hafif parfümler kullanmayı tercih ediyorum. Vücut spreyleri bana çok gerekli ürünlermiş gibi gelmiyor. Tabii koku konusunda tatlı aromasıyla beni gafil avlayan Aquolina Vanilyalı Sprey, torpili biraz daha hak ediyor ama hâlâ aynı kanıdayım, Vanilya Club kutusundan çıkmasa, ilgimi cezbettiği için özellikle alacağım bir ürün olmazdı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar