Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Kendi Kendine Masaj Yoğurma Shiatsu Masaj Şal Boyun Omuz İçin Geri Masaj Isıtma Boyun



tüy toplayıcı fırça seti




📲SİPARİŞ İÇİN  👍
https://www.tikucuz.com/4d-boyun-sirt-omuz-yogurma-asmali-masaj-yastigi-akupunktur-masaji.html
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

🚚AYNI GÜN KARGO
💯ORJİNAL ÜRÜN
🤗KAPIDA GÜVENLİ ÖDEME
💰İSTER KAPIDA NAKİT
📦HEMEN SİPARİŞ VERİN
😊TESLİM ALDIĞINIZDA ÖDEYİN 🚚
😊TESLİM ALDIĞINIZDA ÖDEYİN 🚚

📲SİPARİŞ İÇİN  👍
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝

Kendi Kendine Masaj Yoğurma Shiatsu Masaj Şal Boyun Omuz İçin Geri Masaj Isıtma Boyun
Ovmalı Masaj Aleti Boyun Sırt Bel Dayanıklı Şarjlı Gelişmiş Masaj Aleti
4d Boyun Sırt Omuz Yoğurma Asmalı Masaj Yastığı Akupunktur Masajı
3D yoğurma Shiatsu masaj şal Chiropractic boyun omuz için geri masaj isıtma boyun Massageador Massagem Relax
Şarjlı Yeni Nesil 8d Boyun Sırt Omuz Yoğurma Asmalı Masaj Yastığı Akupunktur Masajı

Bu ürün zarif, kompakt ve hafif ve sıcak evlerde, otomobillerde ve ofislerde kullanılabilir.
Beklenmedik bir rahat duygu getirin ve işte bir çarpan etkisi elde etmenizi sağlar.

1. Bu ürünün orijinal tasarımı, derin masaj eğlenceli masaj yapabilirsiniz hem yoğurma ve pinching masaj etkileri üretebilir.
2. Isıtma fonksiyonu ile donatılmış, böylece bir sıcak compress s etkisi üretebilir.
3. Otomatik yoğurma fonksiyonu ile, farklı masaj keyfi yaşayabilirsiniz.
Fonksiyon:

1.Mod:
Normal veya aralıklı mod ve normal mod, cihaz çalışırken varsayılan olarak ayarlanır.

2. Sıcak compress s:
Düşükten yükseğe geçmek için kısa basın ve kapatmak için tekrar basın. Cihaz açıldığında ısıtma kapatılır.

3. Hız:
Masaj 2 hızlarını değiştirmek için kısa basın ve varsayılan olarak düşük hız açılır.
#boyunmasajaleti #sırtmasajaleti #kendikendinemasajyapan #masajyapanalet #masajcihazı
#4dmasajaleti #boyunmasajaleti #sırtmasajaleti #masajaleti #5dmasajaleti




 Kablosuz tasarım :Foreverlily kablosuz boyun ve sırt masajı, rahatlık ve rahatlama arayanlar için mükemmel, kullanışlı ve sınırsız bir masaj deneyimi sunar.
• Hedeflenen boyun ve omuz yoğurma :Boyun ve omuzları yoğurmak için özel olarak tasarlanan bu masaj şal, gerginlik ve kas sertliğinden hedeflenen rahatlama sağlar.
• Servikal rahatlatıcı :Bu masaj, servikal rahatlama için idealdir, boyun bölgesinde stres ve rahatsızlığı hafifletmeye yardımcı olur, genel sağlık durumunu teşvik eder.
• Trapezius masajı :Yamuk kasına masaj yapmak için tasarlanan bu şal, kas gerginliğini azaltmaya ve kan dolaşımını iyileştirmeye yardımcı olur, genel refahınızı arttırır.
• Anakara çin'den markalar :Saygın marka foreverlily gelen bu masaj şal memnuniyeti ve güven sağlamak, yüksek kaliteli malzeme ve tasarım garanti eder.



Özellik

1.trapezius masaj. altı pençeleri, dört büyük masaj contactscover ile iki set 3d masaj kafaları omuz ve boyun, yamuk kasları, boyun dinlenmek için izin ve artık yorgun ve rahatsız hissediyorum.

2. İnsan elleri teknolojisini yükseltin. bir masörle masajı simüle edin, baş ve avuç içi arasında alternatif kavrama, çimdikleme ve yoğurma masaj hissini derinden geri yükleyin, omuz ve boynun uzun süre eğilmesinden kaynaklanan rahatsızlığı etkili bir şekilde rahatlatın.
3.2 mod, 2 vites. semptomatik masaj, farklı kuvvetlerin ihtiyaçlarını karşılamak için, kullanımı kolay. yoğurma modu, periyodik olarak rahatlayın, omuzlar, boyun, sırt. Yatıştırıcı modu, her masajın akıllı tanınması.

4. yükseltme geniş alan sıcak compress.2-dişli sıcak compress s, istikrarlı ve rahat ısıtma, masaj etkisini artırır ve hızlı bir şekilde boyun sıkı durumunu rahatlatmanızı sağlar.

5. geri çekilebilir kayış ve geri toka tasarımını yükseltin. kullanmanın yolları, sadece masaj parçasını ayarlamak için el çekmekle kalmaz, aynı zamanda tasarım sabit masajı, çalışırken masaj yapabilir, serbest eller.

6. longendurance. dc fırçasız motor, düşük gürültü, güçlü güç, aşırı masaj ve aşırı ısınma koruması önlemek. pil içeriği 2000mah, şarj süresi 3 saat, 10 dakika kullanın, 7-8 kez kullanılabilir.

7. tüm vücut mevcut. sadece omuz ve boyun masajı değil, aynı zamanda bacaklar, eller, bel masajı, kolay geçiş yapabilirsiniz.



Şartname

Öğe türü: trazexus masaj

Malzeme: pu deri

Zamanlama süresi: 10 dakika

Anma gerilimi: 5v

Anma gücü: 26w

Pil kapasitesi: 2000mah

Şarj süresi: 3 saat

Zaman kullanımı: her seferinde 10 dakika 7-8 kez



Ürün dahil

1 * ana makine

1 * şarj kablosu

1 * manuel

1 * kutu




 

beurer mg 147 boyun masaj aleti, masaj boyun, omuz boyun masaj aleti, bim boyun masaj aleti, relax ovmalı isıtmalı boyun sırtbel omuz cihazı bacak masaj aleti, ovmalı isıtmalı boyun sırtbel omuz cihazı bacak masaj aleti, yeni nesil boyun sırt bölgesi rahatlatıcı masaj aleti, boyun masaj aleti cimri, çene masaj aleti, tel masaj aleti, boyun masaj aleti trendyol, boyun masaj aleti fiyatları, boyun masajı, masaj şekilleri, çok fonksiyonlu manuel altı tekerlekli boyun masaj aleti, boyun düzleşmesi masaj aleti, dykemann boyun masaj aleti, decathlon boyun masaj aleti, dual-headed facial roller, yüz ve boyun için masaj aleti, vücut masajı, boyun masajı nasıl yapılır, boyun masaj aleti ekşi, ems boyun masaj aleti bim, eragon boyun masaj aleti, elektronik boyun masaj aleti,, macfit ems boyun masaj aleti, enjoy it boyun masaj aleti, en iyi sırt boyun masaj aleti, boyun masaj aleti faydaları, rosio boyun masaj aleti fiyatları, boyun fıtığına masaj aleti iyi gelirmi, masaj aleti boyun fitigina iyi gelir mi, boyun fıtık masaj aleti, boyun fıtığına masaj aleti, max fit ems boyun masaj aleti, masaj boyun fıtığı, beurer mg 153 4d boyun ense isı fonksiyonlu masaj aleti, masaj kemeri, boyun fıtığı masajı, boyun masaj aleti hepsiburada, hometech boyun masaj aleti havana boyun masaj aleti boyun için en iyi masaj aleti hangisi hepsiburada boyun masaj aleti masaj aleti hepsiburada boyun aleti ısıtmalı boyun masaj aleti starcom ısıtmalı boyun masaj aleti masaj aleti ısıtmalı ısıtmalı boyun ve omuz masaj aleti boyun ve omuz masaj aleti ile isı

Yorum Gönder

0 Yorumlar