Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Işıklı Manyetik Havada Dönen Dünya



tüy toplayıcı fırça seti




Işıklı Manyetik Havada Dönen Dünya
SİHİRLİ LED IŞIKLI DÖNEN DÜNYA 

Ay şeklinde manyetik platformu  ve yer çekimine karşı koyan dünyamız şeklinde küreden oluşan dekoratif set masanızın baş köşesini hakkediyor.
Boşlukta asılı duran Dünya masanızda da Ay şekilli platformunun içinde esrarengiz bir şekilde asılı duruyor. Elektromanyetik alan sayesinde yerçekimine meydan okuyan bu dünya şeklindeki küre gerçekten çok havalı!
Üstelik dönmesi için yapmanız gereken çok kolay. Dünya ile ay platformun arasına kutudan çıkan çubuğu yerleştirin ve hafifçe çekin. Havada asılı olarak kalacak ve gönmeye başlayacaktır. 
Renkli led ışıklı platforma sahip sihirli dönen dünyadan gözünüzü alamayacağksınız. Dekoratif ve çok değerli bir hediye alternatifidir.

Ürün Özellikleri:

* Küre Çapı: 8.5 cm
* Küre Rengi: Mavi - Bakır ve Siyah seçenekleri mevcuttur.
* Güç Adaptörü: 12V 1000mA
* Platform Boyutu 17 cm yükseklik, 18 cm uzunluk
* Platform: Sert Acrilik Yuzey
* Renkli led ışıklı platform.
* Çocuklarınızın astro fizik dünyasını keşfetme arzusunu tetikleyecek eğlenceli bir hediye.
 



MANYETİK LEVİTASYON LED IŞIKLI DÖNEN DÜNYA 
Üründe bulunan dahili LED aydınlatma sayesinde parlak ve yumuşak ışık verir.

Küre yüzeyinde yüksek hassasiyetli transfer teknolojisi kullanılmıştır. Ayrıca küre üzerindeki baskılar nettir, aşınmaya dayanıklıdır ve solma yapmaz.

Montaj ve kullanım son derece kolaydır.

Cihazı düzgün bir yüzey üzerine yerleştiriniz. (Düzeneğin işlevini yerine getirmesi için mutlaka düz ve düzgün bir yüzey üzerinde kullanılmalıdır) - Adaptör bağlantısını yapınız - Küreyi C şeklindeki kaidenin üst tarafına, manyetizma özelliğini kullanarak tutturunuz - Ürünle birlikte verilen plastik aparatı sap kısmından tutunuz ve kare kısmını kaide ile küre arasına sokunuz. Diğer elinizle küreyi tutarak plastik aparatı yavaşça geri çekiniz. Küreyi yavaşça bırakınız. Küreniz boşlukta yüzmeye başlayacaktır. 





 

manyetik havada dönen sihirli dünya küre, havada dönen manyetik dünya küresi, manyetik dönen dünya, manyetik havada duran, havada duran manyetik dünya, dönen manyetik alan, dönen manyetik dünya küresi, manyetik dünya, manyetik küre dünya, manyetik dünya küre, havada dönen dünya, manyetik dönen dünya küresi, manyetik kuzey ve gerçek kuzey, manyetik sihirli dünya küresi, manyetik dünya haritası, havada dönen küre, havada dönen dünya, havada dönen dünya küresi, manyetik havada dönen sihirli dünya küre, havada dönen manyetik dünya küresi, havada dönen ay, havada ev, havada duran dünya, dönen dünya, havada dönen küre, manyetik küre, manyetik küre dünya hediyelik,

Yorum Gönder

0 Yorumlar