Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

4d Boyun Sırt Omuz Yoğurma Asmalı Masaj Yastığı Akupunktur Masajı



tüy toplayıcı fırça seti





Trapezius kas. Çok seviyeli omuz ve boyun masajını deneyimlemek için 10 dakika, boyun basıncını dağıtmak için size farklı bir konfor hissi verir. Ek olarak, masaj yaparken omuz duruşunu düzeltmek, sırt ağrısı için duruş düzeltici olarak kullanılabilir.

6.0 masaj başlığı. Masaj kafaları tam servikal kapsama ulaşmak ve bir seferde yerinde dinlenmek için tüm boyun noktasına göre dağıtılır.

İnsan ellerini simüle eder, hassas yoğurma. Çeşitli gevşeme teknikleri, üç boyutlu yoğurma restorasyonu, itme, kısma, basınç, kas ağrısının ve sıkılığının derin rahatlığı.

Kaslarınızı gevşetin. NTC akıllı sıcaklık kontrolü, istikrarlı ve hatta ısıtma, böylece boynundan tüm vücuda konfor.

Birden fazla aşınma yöntemi. Ergonomik tasarım, omuz ve sırt eğrisini takın, çizginin bondage etinden kurtulun. Pil içeriği 2000mAh, şarj süresi 2-3 saattir ve kullanım süresi 1 saattir.

Basit kullanım. Tüm aile masajının ihtiyaçlarını karşılamak için 2 büyük mod + çok dişli gücü.

İdeal hediye, kullanımı kolay. Boyun masajımız kendiniz veya sevdikleriniz için ideal bir hediyedir. Basit düğme işlemi ile evlerde, ofislerde ve hareket halindeyken kullanılabilir. Yıkanabilir bez kapağı, taze ve hijyenik bir masaj deneyimini korumak için kolay temizlik sağlar.

Giyen yöntemi:

1. Önce kafayı indirin, dört masaj kafasını boynun her iki tarafına yerleştirin.

2. Başınızı kaldırın ve masajı takın.

3. Omuz kayışlarını sabitleyin, masaj pozisyonunu ve yoğunluğunu manuel olarak ayarlayın.








 

Yorum Gönder

0 Yorumlar