Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Kitap tabanı ile 6 inç yüzer küre manyetik kaldırma eğitim malzemeleri toprak dokunmatik kontrol LED renk değiştirme işık



tüy toplayıcı fırça seti


Kitap tabanı ile 6 inç yüzer küre manyetik kaldırma eğitim malzemeleri toprak dokunmatik kontrol LED renk değiştirme işık
3D Kristal Ay Topu Cam Küre Kar Küresi Lazer Kazınmış Güneş Sistemi Minyatür

Yüzer küre manyetik kaldırma küresi eğitim malzemeleri aydınlık dünya küresi kozmik kitap kapağı baz
Deneyiminizi yeni yüksekliklere yükseltirken, başka hiçbir şey gibi bir yolculuğa çıkın. Son teknoloji teknolojimiz, tasarım, işlevsellik ve yenilikçiliğin en iyisini bir araya getirerek, herhangi bir romancının koleksiyonuna mükemmel bir katkı sağlıyor. 

Kitap tabanımız Levitating Globe sadece güzel hazırlanmış bir sanat eseri değildir.
Ayrıca öğrenme ve keşif için fonksiyonel bir araç olarak hizmet vermektedir.
Dünya küresi, içinde yaşadığımız dünyanın büyüleyici bir görsel gösterimi sağlayan tüm gezegeni sergiliyor.






Döndürün, inceleyin ve coğrafya bilginizi daha önce hiç olmadığı gibi genişletin. 
İster bir öğrenci, ister profesyonel, ister sadece bir kitap tutkunu olun, kitap tabanımız Levitating globe'umuz stil ve işlevselliğin nihai birleşimidir. Bilgi ve ilham dolu bir dünyaya dalın ve bu olağanüstü buluşun sunduğu sınırsız potansiyelin kilidini açın. 
 Kitap tabanımız Levitating globe'la farkı yaşayın-kendiniz veya özel biri için mükemmel bir hediye. 

Yenilikçi teknoloji
piyasadaki en iyi levitating lambalardan bazılarını oluşturmak için yenilikçi ve en son teknolojiyi kullanır. Bizim korunmuş çiçek lamba herhangi bir sorun olmadan 30,000 saat çalışacaktır. Lamba herhangi bir sorun varsa biz de bir yıl garanti sunuyoruz. 
Kalite kontrollerimiz sıkıdır, bu yüzden ellerinizde size para için yüksek bir değer sunacak mükemmel bir ürün alırsınız. 
 
                 



manyetik Levitating ay lambası olsun
Bu lambalar için bir sipariş verebilir ve en kısa zamanda müşterilerimize teslim etmeye çalıştıkça onları zamanında alabilirsiniz. 
Mümkün. Tasarımdan fonksiyona kadar her şey dikkatlice düşünülmüş ve yürütülmüştür, böylece uzun süre iyi çalışacak güzel bir lambanız vardır. 

Nasıl Çalıştırılır 
Levitasyon cihazlarının çalıştırılması, ilk başta çok fazla sabır ve uygulama gerektirir. Bu, manyetik kaldırma ürünlerini ilk kez kullanıyorsanız, başarıya ulaşmadan önce birkaç kez denemeniz gerekebilir. Ancak, başarılı olduğunuzda, sadece daha kolay olur! 

Adım 1
Tabanı düz, demir dışı bir yüzeye yerleştirin ve kabloyu tabanına bağlayarak ve adaptörü takarak gücü açın. 
Senin çıkışına. 

Adım 2
Dünyayı her iki elinizle tutun. Merkezden başlayın, tabanın yaklaşık 10 cm üstünde ve siz gelene kadar ellerinizi yavaşça indirin 
Tabanın 2 cm üstünde. Tabandan yukarı doğru bir itme gücü hissedeceksiniz. 

Adım 3
Havada neredeyse dengelendiğini hissettiğinizde (aşağı düşmeyin veya yukarı itilmeyin), yavaşça kavramanızı gevşetin. Eğer biterse 
Üsse emilir, tekrar 2. Adımdan alır ve yeniden başlatır. Aksi halde, harika iş, havaya uçurmak için aldın! 





Kitap tabanı ile 6 inç yüzer küre manyetik kaldırma eğitim malzemeleri toprak dokunmatik kontrol LED renk değiştirme işık
Sevgili alıcılar, aldığınız ürünle ilgili bir sorun varsa, lütfen istekte olumsuz yorumlar vermeyin,
önce müşteri hizmetlerine başvurun ve sorununuzla en kısa zamanda ilgileneceğiz. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz ~ size iyi günler dilerim!

Önce gücü açın ve sonra top askıya alınabilir. Sadece süspansiyon başarılı olduktan sonra ışığı kontrol etmek için basabilirsiniz. İlk seçenek, topun ve tabanın merkez ile yatay ve dikey olarak hizalandığından emin olmaktır, aksi takdirde sadece tabanda adsorbe edilir ve askıya alınamaz. Benzer şekilde, toprak ekvatörü tabanına paralel olmalı, küreyi her iki elinizle de tutmalı ve merkez noktasını yukarıdan aşağıya bulmalıdır. Toprağı tabanın ortasına asın, süspansiyon destek noktasını bulun ve sonra yavaşça elinizi kaldırın.








 

manyetik küre, havada duran manyetik küre, manyetik küre lamba, manyetik küre, manyetik dünya küresi, manyetik dünya küresi en ucuz, manyetik küre dünya, manyetik dönen küre gece lambası, manyetik ışıklı küre, manyetik yüzen küre, manyetik ay küre, manyetik dönen küre, manyetik havada dönen sihirli dünya küre, ışıklı manyetik dünya küre, manyetik dünya küre, manyetik ısıtma, elektromanyetik küre, manyetik kum nedir, manyetik yerküre, manyetik kum, manyetik küre, havada duran manyetik küre, manyetik küre lamba, manyetik küre, manyetik dünya küresi, manyetik dünya küresi en ucuz, ışıklı manyetik dünya küre, manyetik küre dünya, manyetik dönen küre gece lambası, manyetik ışıklı küre, manyetik dönen küre, manyetik havada dönen sihirli dünya küre, elektromanyetik küre, manyetik yüzen küre, manyetik ay küre, kitap üzerinde dönen dünya, Manyetik Dünya Küresi, Dönen Dünya Küresi, Dünya Haritası Küre 3D, Dünya Küresi Işıklı, Manyetik Dünya Küresi En Ucuz, Dünya Küresi D&R, manyetik dünya küresi en ucuz, manyetik dünya, manyetik dönen dünya küresi, manyetik dünya haritası, dünya küresi manyetik, dönen manyetik dünya küresi, manyetik dünya küresi, havada dönen manyetik dünya küresi, manyetik küre dünya, manyetik dünya küre, dönen dünya küresi, 360 derece dönen dünya küresi, sihirli dönen dünya küresi, ışıklı dönen dünya küresi, manyetik dönen dünya küresi, havada dönen dünya küresi, dekoratif dönen dünya küresi otomatik dönen dünya küresi ledli dönen dünya küresi dönen dünya küresi çizimi dönen dünya dönen küre dünya dönen dünya küresi gif dönen dünya haritası küre dönen dünya küre dönen dünya haritası

Yorum Gönder

0 Yorumlar