Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

3 in 1 taşınabilir Fan klimalar USB elektrikli Fan LED gece işık ile ev 3 hız HAVA SOĞUTUCU nemlendirici hidrosoğutma



tüy toplayıcı fırça seti




3 in 1 taşınabilir Fan klimalar USB elektrikli Fan LED gece işık ile ev 3 hız HAVA SOĞUTUCU nemlendirici hidrosoğutma
Ürün adı: çok fonksiyonlu beş delikli nemlendirme fanı
Malzeme: PP + elektronik bileşenlerigerilim: 5V/2A önerilir
Güç: 10W
Bağlayıcı: tip-c/USB düz plugFan atomizasyon dişliler: üç hızlı fan/üç hızlı atomizasyon
Ürün rengi: beyaz, yeşil, siyah

* 7 renk ve düşük gürültü:Bu taşınabilir HAVA SOĞUTUCU fan, yumuşak aydınlatma sağlayan 7 renkli bir ışık tasarımına sahiptir. Aç.

* 3-in-1 fonksiyonu:Fan, klima ve hava nemlendiricinin işlevlerini içerir. Havanın kuru ve sıcak olduğunu düşünüyorsanız, satın alın. Sadece kişisel bir klima değil, aynı zamanda bir hava nemlendiricidir. Sıcak yaz aylarında, lavaboya buz küpleri ve su eklediğinizde, serin havayı hissedeceksiniz ve serin yazın tadını çıkaracaksınız. Aynı zamanda, sonbahar ve kış aylarında havayı nemlendirebilir.

* 3 rüzgar ve 3 sprey:HAVA SOĞUTUCU fanın 3 rüzgar hızı modu (düşük/orta/yüksek) ve 3 püskürtme modu vardır, rüzgar hızını ve püskürtme modunu duruma göre ayarlayabilirsiniz. Bu üç bir çok fonksiyonlu tasarım ile kişisel klima soğutucu, fan ve hava nemlendirici bir kombinasyonudur, sıcak yazdan uzak durmanıza ve serin bir yazın keyfini çıkarmanıza izin verir. 7 renkli ışıklar, sıcak yaz gecelerinde yemek masası veya sehpa üzerinde romantik bir atmosfer yaratır! Yatak odasına koy ve güzel geceye kadar sana eşlik et. Bu HAVA SOĞUTUCU güçlü bir şekilde çalışır ve sessiz bir ortamda gece boyunca rahatça uyumanıza izin veren düşük gürültü çıkarır.

* Güç modu ve enerji tasarrufu:Sadece USB kablosu 'i USB bağlantı noktası özellikli cihazınıza bağlayın. Bilgisayarlarla uyumlu, mobil güç kaynakları, USB adaptörleri, araç şarj cihazları ve usb'yi destekleyen diğer güç kaynakları. Düşük enerji tüketimi, daha çevre dostu ve enerji tasarrufu. Elektrik faturanızda para tasarrufu sağlar ve çevre dostudur.

* Taşınabilir tasarım ve büyük kapasiteli:Taşınabilir tasarım HAVA SOĞUTUCU fan her yerde kolayca taşınabilir. Yaz aylarında, bu kamp için en iyi seçimdir, kolayca kamp yapabilirsiniz, ev için mükemmel, ofis, açık piknik, vb. 600ML büyük su deposu, sizi serin tutmak için saatlerce soğuk hava püskürtebilen buz küpleri ve su ile doldurulur. Vücudunu soğutur ve seni mutlu eder.



Büyük hava hacmi 5 delikli sprey, çift soğutmalı! 6 inç fan, süper güçlü rüzgar! 7 renkli ışık, renkli hayat! Nano atomizasyon teknolojisi cilt dostu geniş sis hacmi Yağmur gibi geniş sis hacmi odanın her köşesini besler ve serinliği kaplar. Beklemeden üç saniyelik ani soğuk soğutma Büyük hava hacimli nano buz sisi hızlı soğutma, bir adım daha hızlı soğutun Buz hızlı soğutma ekleyin 10°C'yi hızlı bir şekilde düşürmek için 3 saniye içinde hava kanalındaki ısıyı absorbe etmek için soğuk rüzgar üfleyen buzlu su atomizasyonunu kullanın, Soğutma etkisini elde etmek için. Saf bakır fırçasız motorun kullanımı, verimli çalışma verimliliği ömrü, alüminyum telli motordan mükemmel, buz gibi soğuk rüzgar hissi yumuşak ve güçlüdür. Ürün Adı: Sis Vantilatörü Ürün boyutu: 21cm x 9cm x 26cm Voltaj: 5V Akım: 2A Güç: 10W Arayüz: USB-Type-c Su deposu kapasitesi: 600ml Atomizasyon hacmi: 45ml/h-225ml/h Püskürtme süresi: 2,5-12 saat Malzeme: ABS renk: beyaz Lütfen dikkat: partiler aynı değildir, görünüm biraz farklı olabilir, ancak kullanımı etkilemez, gerçek ürün geçerli olacaktır. Paket İçeriği: 1 x Klima Fanı 1 x Şarj Kablosu Yalnızca yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir. Not: Işık yansıması ve farklı ekranlar, resimdeki öğenin renginin gerçekte biraz farklı olmasına neden olabilir. İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm'dir.
Silhouette Taşınabilir Klima Kişisel Masaüstü 5 Delikli Sprey Hava Soğutma Ev Ofis Yatak Odası Için Şarj Edilebilir Sessiz Masa Fanı-A (Yurt Dışından) Özellikleri







sipariş,sipariş ver,klima,masaüstü klima,usb mini klima,su soğutuculu,usb mini klima soğutucu,arctic mini klima,portatif klima,



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar