Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Vibro Shape Masaj ve Zayıflama Kemeri Kullananlar



tüy toplayıcı fırça seti

Karın masajı elektrik titreşimli masaj zayıflama kemeri yanan yağ kilo kaybetme titreşim sağlık ab tak



Aşırı kilolu ve obezite toplumumuzda giderek daha ciddi sorunlar haline geliyor. Egzersiz eksikliği ana sebeplerden biridir. Her gün çok fazla yağ tüketiriz ve sık sık çalışmayız, eğer işler böyle giderse, ağırlığımız daha hızlı ve hızlı bir şekilde yükselir. Obzitenin sağlığımız için çok kötü bir etkisi vardır ve bizi hasta eder. Bu ürün bu şartlardaki tüm insanlar için tasarlanmıştır. Ve aynı zamanda sağlığınız için yeni bir seçimdir. Bu ürün vücudun herhangi bir yerinde kullanılabilir. Güçlü mıknatıs noktaları ile etki çok daha açık olacaktır. Farklı titreşim modları kan dolaşımını artırabilir ve kaslarınızı daha güçlü hale getirebilir.

Özellikler:
Zayıflama, sindirim ve rahatlama yardımcı olur.
Değişken ayarlar, farklı taleplerinizi karşılar.
Kan dolaşımını kolaylaştırmak için ısı difüzyonu.
5 seviye otomatik ve manuel kontrol.
Program, hız ve yön için kontroller.
Günde sadece 10 dakika içinde mükemmel sağlık.






Vibro şekli, vücudun farklı kısımlarını ince ve tonlamak için palpitaing hareketlerini kullanan yüksek performanslı bir cihazdır. Geleneksel kiropraktik tedaviyi taklit eder, bu nedenle sadece entegre tonlama gerçekleştirmekle kalmaz, aynı zamanda stresi giderir ve genereal sağlığını iyileştirir-fervent liftestyle'ın ideal cevabı!
Güçlü yüksek frekanslı masaj ile.
Üstün aralık malzemesini seçin daha yumuşaktır.
Ek olarak aşırı kilolu kullanıcı için kemer.
Lenfatik sistem üzerinden çıkarılan yağın ayrılmasına yardımcı olur
Zayıflama, sindirim ve rahatlama konusunda yardımcı olur
Vücudun besinleri absorbe etme yeteneğini geliştirerek iyi sindirimi ve net bir kompleksi teşvik edin
Abs, omuzlar, uyluklar, ves ğılar, bel ve daha fazlasını tonları
Günde 10 dakika içinde mükemmel sağlık
Otomatik mod
Manuel mod
5 seviye
 
On dakika otomatik kapanma fonksiyonu
Güç girişi: 100V-240V 50HZ
Güç çıkışı: 24V
Güç tüketimi: 55W
Fiş tipi: ab tak
Not: alıcı adres ülkesine göre eşleşen adaptör/şarj cihazı/fiş/soket/vericiyi ayarlayacağız ve göndereceğiz. Özel gereksinimleriniz varsa, lütfen siparişleri işaretleyin; Aksi halde, bu.
Orijinal kutu: hayır
Renk: siyah
Çanta boyutu: yaklaşık 470*210*100mm
Net ağırlık: 980g
Paket ağırlığı: 1028g
Paket İçeriği:
1 x Vibro şekil kemer
1 x el kontrol
1 x AC adaptörü
1 x kullanım kılavuzu



titreşimli zayıflama kemeri, en iyi titreşimli zayıflama kemeri hangisi, acura titreşimli zayıflama kemeri kullananlar, isıtmalı titreşimli zayıflama kemeri, dual shaper titreşimli zayıflama kemeri kullananlar, vibro shape çift motorlu titreşimli zayıflama kemeri, wollex titreşimli zayıflama kemeri, vibro shape titreşimli zayıflama kemeri, titreşimli zayıflama kemeri işe yarıyor mu, titreşimli zayıflama kemeri ekşi, titreşimli zayıflama kemeri kaç kalori yakar, titreşimli zayıflama masaj kemeri göbek eritme aleti cihazı, titreşimli zayıflama kemeri zararları, titreşimli zayıflama kemeri trendyol, titreşimli zayıflama kemeri zayıflatır mı, titreşimli zayıflama kemeri kullananlar, titreşim kemeri zayıflatırmı, titreşimli kemer, titreşimli zayıflama aleti, zayıflama kemeri titreşimli, titreşimli kemer zayıflatırmı,, titreşimli zayıflama kemeri faydaları, titreşimli zayıflama kemeri fiyatları, titresimli zayiflama kemerleri, titreşimli zayıflama kemeri nasıl kullanılır, titreşimli zayıflama kemeri kaç dakika kullanılmalı, titreşimli zayıflama kemeri kullanıcı yorumları, zayıflama kemeri işe yarıyor mu, zayıflama kemeri ekşi, zayıflama kemeri,, titreşimli zayıflama aleti zararları, titreşim kemeri kilo verdirir mi, zayıflatan titreşimli kemer,
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar