Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sihirli Plazma Topu LED 5 inç Ses Duyarlı Tesla Plazma Lamba Işığı



tüy toplayıcı fırça seti



Sihirli Plazma Topu LED 5 inç Ses Duyarlı Plazma Lamba Işığı Bulutsusu Küre Küre Yenilik Oyuncak Süslemeleri/Çocuklar/Yatak Odası
Sihirli Plazma Topu LED 5 inç Sese Duyarlı Plazma Lamba Işığı Bulutsusu Küre Küre Süslemeleri için Yenilik Oyuncak/Çocuklar/Yatak Odası

 

Plazma Topu Özellikleri

Etkileşimli Bilim Büyüsü: Theefun Magic Plasma Ball ile güç parmaklarınızın ucunda! Renkli elektrik ışınları dokunuşunuza, yüksek sesli müziğe tepki verecek, sadece plazma topunu takın ve titreşmesini ve parlamasını izleyin.
Merakınızı Ateşleyin: Çılgın bilim adamı fantezilerinizi hayata geçirin! Bu inanılmaz plazma topu, doğrudan gizli bir laboratuvardan çekilmiş gibi görünüyor. Bir yandan eğlenirken bir yandan da ilk elden fizik bilgisi edineceksiniz.
Her Yaş İçin Eğlence: Çocuk ya da çocuk olmanız farketmez - bu harika plazma topu herkes için eğlencelidir. Hem çocuklar hem de yetişkinler, renkli ışınların parmaklarını takip etmesini ve seslerine tepki vermesini izlerken çok eğlenecek.
Eşsiz ve Beklenmedik Dekor: Bu sadece bir oyuncak değil, bir ifade parçası. Bu ekstra büyük plazma top, yatak odanıza, oturma odanıza, ofisinize, arabanıza ve biraz ekstra yetenek kullanabileceğiniz başka herhangi bir yere renk patlaması katmanın mükemmel bir yoludur.
Partiler için Mükemmel: Etkileşimli bir dekorla işleri bir adım öteye taşıyın! Theefun Plazma Topu, 80db ve üzeri seslere yanıt verir, ritme göre titreşir ve pompalar. Hiç böyle bir parti vermemiştin.



Plazma Topu Özellikleri Şartname
Yenilik tarzı plazma lambası
Küre, şık bir siyah tabanın üzerine yerleştirilmiştir
Renkli elektrik akımları dünyanın yüzeyinde dans ediyor
Cama dokunun ve şimşekler parmaklarınızın ucuna gelsin
Sese ve müziğe tepki verecek şekilde sürekli açık veya sese duyarlı modlar ayarlanabilir
Açma/kapama/ses anahtarı
Masada, bilim turunda veya partide kullanmak için ideal hediye
Boyut: 6" ampul, 5" x 5" x 10" boyunda

Plazma Topu Özellikler Paketi
Plazma Küre
Kullanım Kılavuzu
AC Adaptörü




 

sihirli küreler, sihirli plazma küre jumbo boy, plasma light,sihirli plazma küre, plazma küre, plazma küre trendyol, sihirli plazma küre jumbo boy, plazma küre yapımı, cadı küresi büyük boy, tesla plazma lamba, tesla ışıklı plazma küre, tesla plazma küre, plazma lamba, tesla plazma küresi, tesla plazma lambası, tesla plazma küre, ışıklı plazma küre, tesla bobini ışıklı küre, Plazma Küre, Plazma Küre fiyat, Plazma küresi nedir, Sihirli Plazma Küre, Plazma küresi ne ise yarar, Tesla Küresi, Plazma küresi elektriklenme, Plazma küresi nasıl çalışır, müzikli, ışıklı, plazma, küre, sihirli, cadı, küresi, tesla, elektrikli, elektrik, lamba, lambası, sihirli cadı küresi, sihirli küre cadı küresi, plazma küre sihirli cadı küresi, sihirli plazma küre, cadı küresi, sihirli plazma küre, tesla plazma lambası, tesla plazma küresi, tesla plazma küre, tesla plazma, plazma lambası, tesla ışıklı plazma küre, nakit ödeme,sihirli cadı küresi, sihirli küre cadı küresi, plazma küre sihirli cadı küresi, sihirli plazma küre, cadı küresi, sihirli plazma küre, tesla plazma lambası,tesla plazma küresi,

Yorum Gönder

0 Yorumlar