Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Schticky Kullanımı, Schticky 3'Lü Uzun Saplı Set Nasıl kullanılır



tüy toplayıcı fırça seti



Schticky Tüy Ve Toz Toplama Rulo Seti
Schticky Kedi Köpek Tüy Kıl Toplayıcı Temizleme Rulosu 3lü Set Toz Toplayıcı Fırça Rulo Set Mükemmel tasarlanmış tüy toplama aparatı Schticky yapışkan özelliği sahip rulosu sayesinde halı, kilim, paspas, koltuk, yatak, seramik yüzeyler ve üzerinize yapışan kıl, tüy ve toz parçacıklarını en hızlı şekilde söküp atar, temizler. Schticky nin kullanımı son derece basit ve kolaydır. Tek yapmanız gereken Schticky nin üzerinde bulunan koruma kapağı ve jelâtin çıkarılır. Tüy, kıl ve toz parçacıkları olan bölge üzerinde gezdirilir. Schticky yapışkanlı pratik temizleme aparatı rulosunda bulunan özel yapışkanı mıknatıs gibi kıl ve tüyleri hızlı bir şekilde toparlar. Rulo üzerine yapışan tüy, kıl ve toz parçaları su ile beraber akar gider, Schticky rulosu temizlenmiş olur. Evcil Hayvan Besleyenlerin Pratik Yardımcısı Schticky! Tek yapmanız gereken Schticky in yapışkanlı rulo fırçasını yüzeyde gezdirerek tüyleri toplamak olacaktır. Evcil hayvanınız tüy mü döküyor? Evinizin her yerinde parke, fayans, masa, halı, kilim, koltuk hatta yatağınıza kadar kedi, köpek ve evcil hayvan tüyü ve kılı mı oluyor? Hiç sorun değil! Schticky Yapışkanlı Temizleme Seti sayesinde kıl ve tüy problem olmaktan çıkıyor. Schticky ile temizlik kolay olduğu gibi Schticky in temizlenmesi de gerçekten çok kolaydır. Tek yapmanız gereken yapışkanlı rulosunu ılık su ile yıkamak olacaktır. Rulo'ya yapışan, kıl, tüy ve kir su ile beraber akıp gidecektir. Schticky Yapışkanlı Temizleme Seti'nin mükemmel mıknatıs gücü sayesinde rahat bir nefes alabilir zamandan büyük tasarruf sağlayabilirsiniz. Köpek, kedi, kuş gibi tüy kıl döken evcil hayvanların evinize bıraktığı tüyleri temizlemek için özel olarak tasarlanmış tırtıklı silikon tarağı, yapışkanlı rulosu ile Schticky sizleri tüy ve kıl derdinden kurtarır. Arabanızın koltuklarına yapışan kedi ve köpek tüylerini rahatlıkla temizleyebilirsiniz Kullanımı çok kolay ve basit olan Schticky ile tek yapılması gereken tırtıklı silikon yüze sahip tarağı ile koltuk, halı ve klim aralarına giren kıl ve tüyü dışarı çıkarın yapışkan özelliğe sahip özel rulosu ile üzerinden geçin temizlik bittikten sonra ılık su ile Schticky yıkayın işte bu kadar. Paket İçeriği 1 Adet Küçük Boy Seyahat Schticky 1 Adet Orta Boy Schticky 1 Adet Büyük Boy Uzun Saplı Schticky Evimshopping Güvencesi ile Kapınıza Kadar Gönderiyoruz. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toplu alımlarda teklif istemeyi unutmayın ürünlerimizin tamamını sitemizden inceleyebilirisiniz 


Schticky yapışkanlı pratik temizleme aparatı rulosunda bulunan özel yapışkanı mıknatıs gibi kıl ve tüyleri hızlı bir şekilde toparlar. Rulo üzerine yapışan tüy, kıl ve toz parçaları su ile beraber akar gider, Schticky rulosu temizlenmiş olur. Evcil Hayvan Besleyenlerin Pratik Yardımcısı Schticky! Tek yapmanız gereken Schticky in yapışkanlı rulo fırçasını yüzeyde gezdirerek tüyleri toplamak olacaktır. Evcil hayvanınız tüy mü döküyor? Evinizin her yerinde parke, fayans, masa, halı, kilim, koltuk hatta yatağınıza kadar kedi, köpek ve evcil hayvan tüyü ve kılı mı oluyor? Hiç sorun değil! Schticky Yapışkanlı Temizleme Seti sayesinde kıl ve tüy problem olmaktan çıkıyor. Schticky ile temizlik kolay olduğu gibi Schticky in temizlenmesi de gerçekten çok kolaydır. Tek yapmanız gereken yapışkanlı rulosunu ılık su ile yıkamak olacaktır. Rulo'ya yapışan, kıl, tüy ve kir su ile beraber akıp gidecektir. Schticky Yapışkanlı Temizleme Seti'nin mükemmel mıknatıs gücü sayesinde rahat bir nefes alabilir zamandan büyük tasarruf sağlayabilirsiniz.

Schticky Kedi Köpek Tüy ve Kıl Toplayıcı Temizleme Rulosu 3'lü gk Nasıl İyimi
İşe yarıyor, pratik değil Evimde bir yetişkin kedim ve bir bebeğim var. Devamlı yapışkanlı kağıt rulo almaktan bıkıp, bu ürünün yorumlarından meraklanıp aldım Schticky’i. Öncelikle evet ürün yapışkanlı bir madde, sürdüğünüz yerdeki toz vs yapışıyor ama rulonun çapı dar ve hemen yüzeyi toz ile kaplanıyor. Yıka kurula gel kıl tüy temizle derken pratikliğinin olmadığını anlıyorsunuz. Su ile yıkayınca çıkıyor biraz parmaklarınızla ovalamanız gerekir. Ama bebeğim olduğu için zamanımı alıyor. Kağıt israfı yapmayalım derken su israfı oluyor. Yüzeyi hemen tozları tuttuğu için en işe yarayanı en büyük parçası. Ben koltuk ve yatak üzerinde denedim.

? ? ? ? ?
11-08-2018
S***** Y***** İstanbul / BEYLİKDÜZÜ
Olumsuz yorum yapanlara anlam veremedim. Harika bi şey neden yıllardır almadık diye düşündük bir haftadır kullanıyoruz tüy bırakmıyor koltuklarda kıyafetlerde. Kesinlikle alabilirsiniz ??

? ? ? ? ?
20-04-2019
rumeysa ç**** Sivas / MERKEZ
Gayet güzel beğendim Ürün gayet güzel kötü yorum yapanlara anlam veremedim.

? ? ? ? ?
08-01-2020
E Y****** Nevşehir / MERKEZ
Gerçekten işe yarayan bir ürün, giysilerimizdeki tüyleri bile topluyor.

? ? ? ? ?
13-05-2020
A**** K***** İzmir / BAYRAKLI
çok iyi! Evde kedim var ve hem titiz hem de alerjik biri olduğum için sürekli tüyleri toplamam gerekiyor. Bunu almadan önce Parex marka tüy toplayıcı alıyorudum. Ancak, hem maddi olarak hem de kağıt israfı olarak içim rahat değildi. Bu ürünü aldım ve ürün HARİKA! Kesinlikle herkese öneriyorum. Temizliği muhteşem kolay ve yıkar yıkamaz tüy toplamaya devam edebilirsiniz. 100% öneririm.

? ? ? ? ?
27-07-2018
bilge e*** İstanbul / BEŞİKTAŞ
Çok başarılı Ürün beklediğimizden güzel çıktı. Evde kedim var, kıl ve kumları da gayet güzel topluyor. Yapışkanlı rulolardan almamıza gerek kalmadı. Ürün 3 parça olarak geliyor. Fiyat performans oranı yüksek, yıkayıp yıkayıp kullanıyoruz ve çok memnunuz. Tavsiye ederim.

? ? ? ? ?
14-06-2018
Hakan Ö*** İstanbul / KÜÇÜKÇEKMECE
Uygun fiyatlı güzel ürün.

? ? ? ? ?
25-02-2020
aydın e**** İstanbul / SİLİVRİ
Tüy kıl ve toz. Çok harika bir ürün, çok güzel, ılık su altına tutunca hemen temizleniyor.

? ? ? ? ?
29-01-2020
şerafettin A***** Bolu / MERKEZ
harika Kedi sahipleri için harika ürün

? ? ? ? ?
30-03-2020
mustafa e**** Ankara / ETİMESGUT
Para, su ve zaman israfı Rulo bir kaç kez döndükten sonra üzerine yapışan her şeyi su ile temizlemeniz gerekiyor. Öyle gösterildiği gibi suyun altında da kolayca temizlenmiyor. Çok su harcanıyor. Yıkamak için özel çaba sarf etmek ve yeniden kullanmak için kurumasını beklemek lazım. Hiç pratik değil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. onun yerine elinizi ıslatıp tüy toplamak istediğiniz yeri elinizle temizleyin daha kolay.




? ? ? ? ?
21-08-2019
Vildan P************** İstanbul / BAŞAKŞEHİR
Başarılı ürün Başarılı ürün

? ? ? ? ?
28-02-2020
halil k**** Balıkesir / BANDIRMA
Tavsiye ediyorum Evimizde kedi var ve tüylerini temizlemek için yapışkanlı rulolardan kullanıyorduk. Bu ürün gerçekten çok başarılı yapışkanlı rulolara hiç gerek yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? ? ? ? ?
02-04-2018
Pinar D******* İstanbul / ÜSKÜDAR
İlk başta her ne kadar kullanışlı gibi gelse de bir süre sonra yapışkanlık özelliği kayboluyor. Ayrıca yıkaması bir miktar zahmetli...

? ? ? ? ?
27-06-2019
E*** T******* İstanbul / BEYLİKDÜZÜ
Ürüne çok iyi diyebilmem için bir müddet kullanmam gerekiyor. Şu an için bir problem yok. Firma tarafından güzel ve sağlam paketleme yapılmıştı

? ? ? ? ?
25-05-2019
N****** A******** Ankara / YENİMAHALLE
Beş yıldız ürün İnanılmaz ürün teşekkür ler

? ? ? ? ?
07-05-2019
C**** K**** İzmir / NARLIDERE
Süper bir ürün. Herkese tavsiye ederim

? ? ? ? ?
26-09-2018
Serap E**** İstanbul / KÜÇÜKÇEKMECE
vasatın altında. Çok beğenmedim.

? ? ? ? ?
30-01-2020
Beyzanur Ç****** Samsun / ATAKUM
berbat ilk kullanımdan sonra üzerindeki yapışkan da gitti. kağıtları ziyan etmeyelim dedik güzel bir çok daha kazandik

? ? ? ? ?
22-07-2019
Nazlı Sevda G**** Samsun / MERKEZ
Vasatın altında Tüm yorumları okuyup değerlendirerek tercihimi bu üründen yana yaptım. Fakat ürün vasatın altında. ilk kez bu siteden aldığım üründe hayal kırıklığı yaşıyorum. kızım ürünün ambalajını yırtarak actığı için iade şansım kalmadı.

? ? ? ? ?
09-10-2018
sedat d****** İstanbul / KAĞITHANE
kullanisli 1 haftadir kullaniyorum, gayet kullanisli, yikadiktan hemen sonra tekrar kullaniliyor. Umarim uzun sure kullanilabilir

? ? ? ? ?
08-03-2015
e********** h***** İstanbul / BEŞİKTAŞ


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar