Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

sihirli plazma küre jumbo boy



tüy toplayıcı fırça seti


Yenilik plazma sihirli top lamba ab tak/USB 3 4 5 6 8 inç ses kontrolü dokunmatik ışık LED gece lambası işık odası dekor tatil hediyeler
Küre, özel inert gaz içerir. Kürenin merkezi küresel elektrottur. Ateşlemeden sonra, gaz, ürünün gizemli ve büyülü etkiler üretmesini sağlayan yüksek frekanslı elektrik alanı tarafından iyonize edilir.

Açıklama:
Güç açıldıktan ve anahtar açıldıktan sonra, kadranda kırmızı bir ışık görünecek, tıpkı gökyüzündeki yıldırım gibi: gizli, heyecan, ayartma. Şu anda, kadran ışığına elinizle dokunmak, elinizle kadran arasındaki temas noktasına geçecektir. Yapar yaparsınız? Gibi vardır alan. Ürün açıldığında harika bir "ışık" yayan sihirli bir top gibi görünüyor, elektrik çarpması gibi danslar ve çeşitli renkler üretiyor. Ayrıca, ellerinizle dokunduğunuz sürece statik elektrik prensibini kullandığından, takip etmek için aydınlatmaya benzer bir elektrik lambası olacaktır. Bu ürünün prensibi, gaz parlamasını sağlamak için özel bir gaz üzerinde hareket etmek için yüksek frekanslı akım kullanmaktır. Bu sadece araba iç ve hava temizleme için uygun değil, aynı zamanda bir hediye olarak uygundur. Kürenin malzemesi, güçlü etkiye dayanabilen ve kırılması kolay olmayan özel cam dökümlerden seçilir. Cam küre, 552 derecelik yüksek bir sıcaklığa dayanabilir ve tüm makinenin işlevi çok düşüktür. Uzun süre çalışsa bile, çok az güç tüketir ve kadranı etkilemez. Işık etkinliği
1. Sihirli plazma lambası: plazma balon lambası negatif iyonlar üretebilir, pozitif yükü nötralize edebilir ve negatif iyonların havada yüzen duman ve tozu aktive etmesini sağlar. Böylece doğal olarak havayı çökeltiyor ve arındırıyor. Negatif iyonlar ayrıca statik elektriği nötralize edebilir ve statik elektriğin neden olduğu hava kirliliğini etkili bir şekilde azaltabilir.
2. Küreye elinizle dokunun ve ışık, sihirli döküm gibi el ve küre arasındaki temas noktasını takip eder.
3. USB tarzı ürünler müzik ve sese cevap verebilir. Elektrostatik top sadece dokunduğu her ışığı takip edemez, aynı zamanda müziğe de cevap verir. Müzik, salıncak ve ritmi gerçek hayatta benzersiz bir şekilde görselleştirmek gibi.
4. Bu ürün yüksek mukavemetli camdan, güçlü ve güvenlidir.




Şartname:
Güç kaynağı: avrupa 5V USB / 220V fiş
Boyut: 3/4/5/6/8 inç
3 inç: renk kutusu boyutu 11*11*15CM (5V USB)
4 inç: renk kutusu boyutu 15*15*20CM (5V USB/ab 220V fiş)
5 inç: renk kutusu boyutu 15*15*23.5CM (5V USB/ab 220V fiş)
6 inç: renk kutusu boyutu 17*17*26CM (5V USB/ab 220V fiş)
8 inç: renk kutusu boyutu 12*20*29CM (5V USB/ab 220V fiş)
Substrat: PVC

Senaryo uygulaması:
Tatil, doğum günleri, çocuklar, eşler, meslektaşları, ucuz ve üst düzey yaratıcı hediyeler!
Bu ürün çocuklar bir sihirbaz rüya veren, tatil hediyeler için en iyi seçim olacak!

Paket:
1 sihirli plazma gece lambası

PS:
220V ab manuel anahtar/5v USB ses kontrol anahtarı

Uzun bir süre yanmayın, lütfen her ışıkta 3 saat dinlenin ve tekrar aydınlatın

Lamba gövdesine zarar vermemek için kutunun etrafına köpük pedleri ekleyin





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar