Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

educational solar robot 14 in 1 kit



tüy toplayıcı fırça seti

ÇOCUĞUNUZUN KENDİ ROBOTLARINI YAPMALARINA ZORLUK VE YARATICILIKLARINI GELİŞTİRİN
 

Solar Robot, uygulamalı becerilerini ve yaratıcılığını geliştiren çocuklar için harika bir eğitici oyuncak setidir. Ayrıca, bu güneş robotu kiti, çocuklara ve öğrencilere, el becerisini zorlarken ve problem çözme, özgüven geliştirirken güneş enerjisi kullanan bir robotun nasıl tasarlanacağını öğretecek.

 Bu, çocuğunuzun robotiğe başlaması için harika bir yoldur. Giriş seviyesi ile kendilerini eğlendirdikten sonra, ikinci seviye ile manipülatif becerilerini sorgulayabilirler. 10 yaş ve üstü erkek ve kız çocukları için uygun olan Solar Robot, çocukların büyürken yaratıcılığını desteklemek için tasarlanmıştır. Küçük çocuklarda mekanik ve mühendislik öğrenimini teşvik etmek için mükemmel bir oyuncaktır.



KOLAY VE EĞLENCE!
Çocuklar, kullanım kılavuzunu adım adım takip ederek binayı tamamlayabilirler. Ebeveynlerin ve çocukların, aile işbirliği sürecinin tadını çıkarırken ilk robot binasını bitirmek için birlikte çalışmalarını öneririz.

 
Özellikleri
13 farklı robot türü: Çocuğunuzun inşa etmesi için karada veya suda hareket edebilen 13 farklı inşaat robotu, karmaşıklık açısından iki seviye, küçük bir çocuk için giriş seviyesinden, daha büyük bir çocuk için ileri seviyeye kadar, manipülatif becerilerini zorlamak için . Bu, çocuğunuzun robotik oyuncaklara başlaması için harika bir yoldur.

Pil gerektirmez: Güneş enerjisiyle çalışır, pil gerekmez. Robot kiti, güneş ısı enerjisini bir elektrik enerjisi tahrik motoruna toplayan ve makinenin sorunsuz çalışmasını sağlamak için dişlileri çalıştıran bir güneş enerjisi paneli içerir. Çocuğunuza yeşil teknoloji ile çalışma konusunda pratik deneyimler sunar, yenilenebilir enerji kaynakları hakkında bilgi sahibi olmasını ve bunu yaparken eğlenmesini sağlar.

STEM eğitimini destekleyin: Bu bilim oyuncakları, çocuklara el becerisi, problem çözme becerileri geliştirmeye, mantıksal düşünmeyi, özgüveni geliştirmeye yardımcı olurken güneş enerjisi kullanan bir robotun nasıl tasarlanacağını öğretecek ve ekip çalışması ve işbirliğinin önemini teşvik edecek. Ayrıca küçük çocuklarda mekanik ve mühendislik öğrenimini teşvik etmek, çocuklarınızın Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik becerilerini geliştirmek için mükemmel bir oyuncaktır.
 
Eğitici Hediye: Basit seviyeden karmaşığa farklı güneş robotlarını bir araya getirerek ve inşa ederek, bu STEM oyuncağı sadece küçük mühendislerinizin mekanik becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda hayal güçlerine ve yaratıcılıklarına da ilham verir. Çocuklar için harika bir eğitim hediyesidir.









 

sipariş,güneş enerjili robot oyuncak, solar güneş enerjili robot oyuncak, güneş panelli robot, güneş enerjisi ile çalışan robot, güneş enerjisi robot, kızılkaya güneş enerjili robot oluşturma seti 6 in 1 solar kit kızılkaya güneş enerjili robot oluşturma seti solar robot kiti güneş enerjili solar robot yapma seti güneş enerjili robot oluşturma seti solar kit (6 in 1) güneş enerjili robot oluşturma seti solar kit solar robot güneş enerjili zeka oyun seti kzl-214 güneş enerjili solar robot kiti güneş enerjisiyle çalışan robot güneş enerjili robot oluşturma seti güneş enerjisi ile çalışan robot 6'lı güneş enerjili robot eğitim kiti-solar kit güneş enerjisi ile çalışan robot solar kit 6 in 1 kızılkaya güneş enerjili robot oluşturma seti solar güneş enerjili robot oyuncak 6 in 1 solar kit güneş enerjili robot seti, güneş enerjili drone, güneş enerjili robot oluşturma seti 6 in 1 solar kit, solar robot 14 in 1, educational solar robot 14 in 1 instructions, 14 lü solar güneş enerjisi robot eğitim 14 in 1 bilim seti, solar robot 14 in 1 kit, educational solar robot 14 in 1 kit,

Yorum Gönder

0 Yorumlar