Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

küçük nargile takımı kapida ödeme



tüy toplayıcı fırça seti


Küçük Boy Nargile Takımı
Taşınabilir Nargile Takımı
Taşınabilir Seyehat Nargile Seti Mini boy
Mini Nargile Seti
Mini Boy Nargile Takımı
küçük boy nargile takımı nargile küçük boy nargile Takımı serisi Ser kısmı paslanmaz Içim için gerekli tüm parçaları ile komple set halinde. marpuç, lüle,ve maşa ve set halinde gelir.
Mini Boy  Nargile
seyahat nargile İçim için gerekli tüm parçaları ile komple set halinde.
Malzeme: cam + Metal + seramik
Renk: siyah, mavi, kırmızı, yeşil
Toplam yükseklik: yaklaşık 32cm
Genişlik: yaklaşık 13CM
Kullanım: nargile borusu ve aksesuarları
Uygun yer: ev, Bar, kulüp, düğün, parti, seyahat, açık
küçük boy nargile takımı nargile küçük boy nargile Takımı serisi Ser kısmı paslanmaz Içim için gerekli tüm parçaları ile komple set halinde. marpuç, lüle,ve maşa ve set halinde gelir.

Ambalaj listesi:
1 adet nargile tabanı (Fotoğraf gösterileri gibi gerekli aksesuarlar dahil)
1 adet seramik kase
1 adet sentetik deri hortum
1 adet Metal kömür maşası

Paket İçeriği:
1 Adet Küçük Boy Nargile Takımı (Stok durumuna göre renk ve desen farklı olabilir, karışık renklerde gönderilecekdir, özel renk isteğiniz var ise sipariş sayfasında açıklama bölümüne belirtiniz.)






































 

küçük, boy, nargile, takımı, mini, taşınabilir, seyehat, nargile, seti, set, takım, küçük nargile takımı, küçük boy nargile takımı, küçük çelik nargile takımı, küçük nargile takımları, küçük nargile seti, küçük cam nargile takımı, mini nargile takımı, küçük nargile seti, ufak nargile, nargile takımı küçük boy, ufak nargile takımı, cam nargile küçük boy, çantalı küçük nargile takımı trendyol, küçük nargile takımı kapida ödeme, küçük nargile takımı kurulumu, kefo küçük nargile takımı, küçük boy nargile takımı n11, küçük nargile takımı fiyatları, küçük azeri nargile takımı, küçük boy nargile takımı fiyatları, küçük nargile seti 32 cm, küçük nargile çantası, küçük nargile dumanı, en küçük nargile takımı, mini nargile takımı fiyatları, en iyi küçük nargile takımı küçük kahveci nargile takımı küçük nargile lülesi küçük nargile şişesi küçük boy nargile fiyatları küçük boy nargile trendyol küçük boy nargile nasıl hazırlanır küçük boy nargile seti küçük boy nargile yorum küçük boy nargile ile büyük nargile arasındaki fark

Yorum Gönder

0 Yorumlar