Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

evde mekik çekme aleti



tüy toplayıcı fırça seti



Mekik Aletleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Karın kası yapmak istiyorsak mekik çekmek en önemli hareketlerden birisi olacaktır. Bu kısımda sizin için bu aletler hakkında çokça sorulan soruları derledik. İşte mekik aletleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Mekik aletleri işe yarıyor mu?
Bu alet çeşitleri normal mekik işlevini kolaylaştıran ve bel ağrılarını önlemeye yarayan aletlerdir. Normal mekiğe göre kolaylık sağlamaları, hareketin daha fazla tekrar yapılması manasına gelir. Normalde 20 mekik çekebilen kişi için alet kullanılarak yapılan sayı bunun 2 ya da 3 misli olabilmektedir. İlk başlarda etki etmiyor gibi görünseler de spor ile uğraşmayan kişiler için oldukça faydalıdırlar. Tekrar sayısı arttıkça karın bölgesindeki yanma hissi doğru yolda olduğunuzu gösterecektir.

Mekik aletlerinin fiyatları ne kadar?
Değişik markalarda ve farklı kalitede onlarca mekik aleti bulunmaktadır. Bu yüzden de mekik aletlerinin fiyatları değişkendir. Bir genelleme yapacak isek mekik aletlerinin fiyatları 25 TL ve 300 TL arasındadır.

Mekik aletleri nasıl kullanılır?
Mekik çekme aletlerinin farklı çeşitleri vardır. Bu çeşitlerin de kullanım tipi birbirinden farklıdır. Yukarıdaki kısımda sizin için tüm mekik aletlerinin nasıl kullanılacağını bir araya getirdik.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar