Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Schticky Tüy Ve Toz Toplama Rulo Seti



tüy toplayıcı fırça seti


Schticky Tüy Ve Toz Toplama Rulo Seti 
SCHTICKY TÜY VE TOZ TOPLAMA RULO SETİ

Özellikle evlerinde evcil hayvan besleyen bireyler için Schticky Tüy Ve Toz Toplama Rulo Setinden mutlaka edinmelerini tavsiye ediyoruz.

Koltuklarınızda, kıyafetlerinizde, halılarınızda, minderlerinizde biriken ve temizlenmesi adeta çile olan tüy ve tozların Schticky Tüy Ve Toz Toplama Rulo Seti ile ne kadar kolay toplandığına şaşıracaksınız.

Kullanımı oldukça pratik ve kolay olan Tüy Ve Toz Toplama Rulo Seti ile derinlere işlemiş olan tüy ve tozları, silikon yüzeye sahip olan tarak ile dışarı çıkarın ve yapışkan özellikli rulo ile üzerinden geçerek kolayca temizleyin.

Ruloya yapışan tüy ve tozları yıkayın ve tekrar tekrar kullanın.



Ürün Özellikleri 

Sonsuz kullanıma sahip, uzun ömürlü bir üründür.

Her yüzeyde kullanılabilme özelliği.

Sert abs plastik tutacaklar.

 

 

Paket İçeriği

1 adet küçük boy seyahat rulosu

1 adet adet orta boy rulo

1 adet uzun saplı rulo



 

schticky, yıkanabilir, kedi, köpek, tüy, toz, toplama, rulosu, set, evcil, hayvan, kıl, yün, toplayıcı, temizleyici, büyük, boy, rulo, seti, schticky toz ve tüy toplayıcı, schticky yıkanabilir kedi köpek tüy ve toz toplama rulosu set, tüy toplayıcı rulo büyük, evcil hayvan tüy toplama rulosu, schticky yıkanabilir kedi köpek tüy ve toz toplama rulosu set, schticky kedi köpek tüy ve kıl toplayıcı, büyük boy tüy toplama rulosu

Yorum Gönder

0 Yorumlar