Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Müzikli Işıklı Plazma Küre Sihirli Cadı Küresi Nakit Ödeme Satın Al



tüy toplayıcı fırça seti

Müzikli Işıklı Plazma Küre Sihirli Cadı Küresi
Evinizin Güzelliğine Güzellik Katacak Şık Ve Dekoratif Bir Ürün.
Gece Odanızda İnanılmaz Görüntüler Yaratacak Yada Partilerinizde Evinizi Süslemek Ve Muhteşem Bir Ortam Yaratmak İçin Kullanabileceksiniz. Işıkla Ve Elektrikle Oynamanın Keyfine Varın. Parmağını Dokundurduğunuz Anda Bütün Işık Parmağınıza Yönlenecek Ve Hoş Bir Görüntü Yaratacak. Kesinlikle Elinize Hiçbir Acı Hissi Vermez.

Çocuklarınıza Verebileceğiniz Harika Eğlenceli Bir Hediye!!!

Direkt Prize Takılarak Elektrikle Çalışan Kürenin Üzerinde İki Adet Düğme Bulunmaktadır. Düğmenin Biri Küreyi Çalıştırmakta Diğeri De Müziği Devreye Almaktadır.

Boyut: 22 cm







 

plazma küre nasıl çalışır, tesla plazma lambası, tesla plazma, tesla plazma küresi, tesla lamba, tesla ışıklı plazma küre, tesla plazma küre, plazma lamba,, tesla plazma lambası, tesla plazma, tesla plazma küresi, tesla lamba, tesla plazma küre, plazma lamba, tesla plazma küresi, tesla plazma lambası, tesla plazma küre, ışıklı plazma küre, tesla bobini ışıklı küre, Plazma Küre, Plazma Küre fiyat, Plazma küresi nedir, Sihirli Plazma Küre, Plazma küresi ne ise yarar, Tesla Küresi, Plazma küresi elektriklenme, Plazma küresi nasıl çalışır,

Yorum Gönder

0 Yorumlar