Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Tıkucuz Neden Bu Kadar Ucuz Ürün Satabiliyor



tüy toplayıcı fırça seti


 Değerli Müşterilerimiz

Günümüzde İnternet’ten yapılan alışverişler genelde hüsranla bitmektedir. Televizyonda gördüğümüz haberlerin bir çoğu İnternet’ten yapılan alışverişlerin hüsranla sonuçlandığı ortaya sermektedir. Bu nedende sizlerin de online alışveriş hevesinizde güven problemi oluşmaktadır. Sizlerin alışveriş hevesinizi yarım bırakmayacak bir platform var yani artık tikucuz.com var. Online alışveriş siteniz kapıda ödeyin sayesinde ilk önce alışveriş yapacak ve daha sonra teslimatta ödeme yapacaksınız. Üstelik kapıda nakit  ödeme yapabilirsiniz.


Kapıda Ödeme Yöntemi ile Neler Satın Alınabilir.

Kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme yaparak sitemizde bulunan tüm ürünleri satın alabilirsiniz. Gündelik hayatınızda kullandığınız en önemli unsurlardan bir tanesi olan ayakkabılar, dış görünüşüne özen gösteren bireyler için en şık ve uygun fiyatlı ayakkabıları satın alabilir ve farklı modelleri inceleyebilirsiniz. Bu kategoride erkek ve kadınlar için babet, bot, çizme, sandalet, spor, terlik ve topuklu ayakkabı bulabilirsiniz. Tabi ki alışveriş listemiz bununla bitmiyor. Kendi görünümüne önem veren özel müşterilerimiz için tikucuz.com alışveriş sitenizde çocuklar için eğitici oyuncaklar kategorisinden birbirinden ilginç ve değişik modelleri inceleyebilirsiniz. Kış veya yaz günlerinde eğlenceli vakit geçirebilmek için hobi edinmek isterseniz oyun setleri kategorisinde drone, model oyuncaklar ve harika simülatörler bulabilirsin.


Kapıda Ödeme Alışveriş

Kapıda ödeme alışveriş sayesinde online satın alımlarda güven artıyor. Kapıda ödeyin olarak esas amacımız insanlara hizmet ederek güvenini kazanmak.  Türkiye’nin en yeni ve en iyi sitesi olan tikucuz.com’da alışveriş yaparken korkmanıza gerek yok.



Kapıda Ödeme

İnternet alışverişlerindeki dolandırıcılıklardan dolayı bir çok müşteri kredi kartı ile alışveriş yapmaktan çekiniyor. Hak veriyoruz. Bize karşı bir güvensizlik yaşamamanız için veya güven kazanmak için alışverişleriniz için kapıda Ödeme hizmetimizin olduğunu belirmek isteriz.

Kapıda Ödeme Tahsilatı

Kapıda ödeme hizmetinde tahsilatlar kargo firması tarafından yapılır. Ürünler size ulaştığında kargo görevlisi önceden seçilen ödeme seçeneği ile nakit veya kredi kartı ile tahsilatı yapar sonrasında ürünü teslim eder.


Kapıda kredi kartı ile ödemelerde sadece tek çekim işlemi yapılabilmektedir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar