Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

halı kaydırmaz ped



tüy toplayıcı fırça seti



Halı, paspas ve kilim gibi eşyaları zemine sabitlemek ya da daha sıkı tutunmasını sağlamak için tasarlana halı kaydırmaz, günlük hayatı kolaylaştırmaktadır. Yapıştırma, tutturma ya da serme teknikleri ile halının altına yerleştirilen kaydırmaz pedler ve örtüler, halının zemine daha güvenli ve dengeli bir şekilde serilebilmesine imkan tanımaktadır.

Yapıştırma ile halı altına konumlandırılan ürünler, tek taraflı yapıştırıcı bant ile halı altına ya da halının köşelerine kolaylıkla eklenmektedir. Serme yöntemi ile uygulanan kaydırmazlar ise herhangi bir yapıştırma ya da kurulum işlemine ihtiyaç duymadan pratik bir şekilde kullanılabilir. Halıların organik bir parçası haline gelen ped parçalar, kullanım konforunu ve güvenliğini de büyük oranda arttırmaktadır.


Halı Kaydırmaz Modelleri


Kaydırmaz ürünlere sahip olmayan halılar, özellikle ahşap parke ve seramik zeminlerde çok ani bir şekilde yerinden oynayabilir. Halı üzerinde yürürken halının şekli ve konumu aniden değişebilir. Bu durum hem estetik olarak hem de güvenlik anlamında birçok farklı olumsuzluğu da beraberinde getirmektedir.

Özellikle küçük çocuk sahibi kullanıcılar halı kaydırmaz ürünlerinden büyük fayda sağlamaktadır. Çocukların oynarken ve koşarken halı üzerinde güvenle hareket edebilmesi büyükleri de mutlu etmektedir. Halı, kilim ya da paspasları orta noktalarından ya da köşelerinden zemine sabitleyen ürünler, olası kaza risklerini ortadan kaldırmaktadır.

Fonksiyonel özellikleri ile göz dolduran kaydırmaz çeşitleri, halıların orijinal görünümünü korumaya da yardımcı olmaktadır. siyah, mavi, kırmızı, yeşil, gri, turuncu ve beyaz gibi oldukça geniş bir renk yelpazesine sahip olan halı kaydırmaz modelleri, ihtiyaçlara uygun olarak halı ya da paspasın farklı bölgelerine konumlandırılmaktadır.

Yekpare tasarıma, yumuşak içeriğe ve hızlı sarım özelliklerine sahip olan geniş paspas kaydırmaz çeşitleri, 5, 6 veya 7 metre kare gibi ölçülere sahip olan büyük halıların ya da uzunlamasına serilen antre ve koridor halılarının aynı çizgi üzerinde sabitlenebilmesine imkan tanımaktadır.

Yumuşak delikli ve ince form halinde imal edilen kaydırmaz paspaslar, halının kendi ağırlığı sayesinde zeminle bütünleşmektedir. Oldukça hafif olan ve kolaylıkla şekil alabilen ürünleri kullanılmadığı zamanlarda ise ufak alanlarda dahi kolaylıkla muhafaza edilebilir.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar