Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

En iyi Epilasyon Aleti Tavsiyesi



tüy toplayıcı fırça seti

En iyi Epilasyon Aleti Tavsiyesi
En iyi epilasyon aleti, bayanların günümüzde en büyük problemleri arasında yer alan istenmeyen tüylerden kurtulmasında çok avantajlı sonuçlar sunmaktadır. Epilatör olarak da bilinen epilasyon aleti, doğru bir şekilde kullanıldığında en iyi sonuçları vermektedir.

Bu sebeple kişisel bakımına özen gösteren bayanların en çok dikkat etmesi gereken konuların başında epilatörlerin ne şekilde kullanılacağı kadar ne özelliklere sahip olduğu da gelmektedir.

Öncelikle epilasyon işlemi için yeterince uzun tüylere sahip değilseniz, bu durumda en iyi epilasyon aleti bile etkisiz kalacaktır. Dolayısıyla tüyleriniz yeterince uzunluğa eriştiğinde epilasyon işlemini uygulamanız faydalı olacaktır.

Bunun yanı sıra her ne kadar kullandığınız epilasyon cihazının derinizi tahriş etmemek için faydalı özellikleri bulunsa da epilasyon işlemini yaptığınız odanın sıcaklığının ideal düzeyde olmasına özen göstermeniz gerekecektir. Çünkü çok soğuk bir ortamda tüyler istemsiz bir şekilde gerileceği için epilasyon aleti de tüylerinizin kırılmasına neden olacaktır.

Bu yüzden epilasyon işlemi yapılan mekanın oda sıcaklığında olmasına özen göstermeniz tavsiye edilmektedir. Bununla birlikte hanımların en çok kullandığı ve kaliteli epilasyon aleti markalarını tercih etmeniz en iyi sonuçları almanızda etkili role sahiptir.



tikucuz 3 in 1 Epilatör sayesinde uuzn süren pürüzsüzlüğün keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Diğer epilasyon aletlerine nazaran 0.5 mm’ye kadar kısa tüyleri bile hiçbir zorlanma olmadan ya da tüylerinizi kırmadan kökünden nazikçe alan bu alet, hem bacaklar hem de diğer bölgeler için uygundur.

tikucuz 3 in 1 Epilatör Kompakt Epilatör, sahip olduğu ergonomik tutma yeri ile rahat tutuş imkanı sağlamaktadır. Bu avantajından yararlanarak tüyleri rahatça almanız mümkün olabilmektedir. Cihazın yuvarlak şekli özenle tasarlandığı için epilasyon işlemleri sırasında rahat olmanız için elinize tam olarak oturmaktadır.

Hassas cımbız disklere sahip olan tikucuz 3 in 1 Epilatör Kompakt Epilatör, tüyleri çekme hissi olmadan almanıza yardımcı olur. Standart epilatörlerin aksine bu epilasyon aleti 0,5 mm’ye kadar olan kısa tüyleri çekme hissi yaşamadan ve acı duymadan almanızda etkili olmaktadır.

Hassas cımbız diskler ayrıca kaliteli materyalden üretildiği için uzun ömürlüdür. tikucuz 3 in 1 Epilatör Kompakt kablolu epilasyon aleti, ekstra hijyen ve kolay temizleme için yıkanabilir epilasyon başlığına sahiptir. Cihazın başlığı ayrı bir şekilde musluk suyunda kolaylıkla yıkanabilir.





tikucuz 4in 1 epilatör, haftalar boyunca pürüzsüz bir cilt için çok kolay bir şekilde epilasyon yapabilmeniz için geliştirilmiştir. Soft-lift teknolojisine sahip uçları bulunan tikucuz 4in 1 epilatör, 20 cımbızlı sistem ile en kısa tüyleri bile zorlanmadan ya da kırılma olmadan kökünden alabilmektedir.

Kadınların epilasyon işlemleri sırasında en çok şikayetçi oldukları konular arasında yer alan yatık kılları da verimli bir epilasyon için düzgün bir şekilde alan tikucuz 4in 1 epilatör, pratik kablolu kullanımı ile şebekeden kesintisiz güç almaktadır.

Ele oturan özel tasarımıyla da öne çıkan bu modelde epilasyon işleminin en doğal bir şekilde gerçekleşmesi için ideal tutuş şekline fırsat verilmektedir.

Bu sayede bacaklarınızı 90 derece açıyla tutmanızı ve tüylerin çıkış yönünün aksine olacak şekilde en doğru açıyı yakalamanızı sağlayan tikucuz 4in 1 epilatör epilasyon aleti aynı zamanda çok bastırma ve baskı uygulamadan da tüylerinizi kökünden hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktadır.



tikucuz 2in 1 epilatör, uzun süreli pürüzsüzlük için tüylere kökten çözüm sunan en etkili epilasyon aletleri arasında gösterilmektedir.

Kadınların epilasyon işlemlerinde en ideal sonuçlara kolaylıkla ulaşmaları için özel üretilen tikucuz 2in 1 epilatör, modelinde en kısa tüyleri bile rahatlıkla alabilen 18 cımbızlı epilasyon başlığı bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra hassas epilasyon ve hızlı uygulama olmak üzere 2 farklı hız ayarı bulunan tikucuz 2in 1 epilatör, modeli kablolu kullanım özelliği sayesinde kesintisiz uygulama rahatlığı sunmaktadır.

Uygun fiyatıyla da kişisel görünümüne dikkat eden kadınlar tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen tikucuz 2in 1 epilatör, epilasyon aleti, ergonomik gövdesi ve kablolu kullanımı ile epilasyon işleminin en kolay bir şekilde gerçekleşmesinde yardımcı olmaktadır.



tikucuz epilasyon cihazı, hem ıslak hem de kuru epilasyon işlemlerinde üst düzey kalitesiyle kusursuz sonuçlara ulaşılmasını sağlamaktadır. Braun firmasının kendi mühendisleri tarafından geliştirilen Soft Lift teknolojisine sahip özel başlığı ile düz tüyleri bile etkili bir şekilde kaldırır ve acı duyulmadan çıkarılması için cımbızlara kılavuzluk eder.

Smartlight özelliği ile tam epilasyon için en iyi ve en yeni tüyleri bile ortaya çıkaran tikucuz epilasyon cihazı epilasyon cihazı modeli, başlığı dışında da tamamen yıkanabilir özelliğe sahiptir.

Diğer epiasyon cihazlarında bulunmayan yüksek frekanslı masaj sistemiyle bambaşka bir epilasyon deneyimi sunan tikucuz epilasyon cihazı modeli böylelikle cildi daha rahat bir deneyim için uyarır. Standart epilasyon aletlerinin aksine 20 yerine 40 cımbızlı başlığa sahip olan tikucuz epilasyon cihazı modelinde bir kum tanesi kadar küçük tüyler bile başarıyla kökünden çıkarılır.

Birbirinden farklı acı eşiğine sahip olan kadınların kendilerine göre en ideal epilasyon deneyimi yaşamaları için kişisel cilt tipine ve güzellik rutinine uyumlu iki farklı hız ayarı bulunan cihaz kablolu kullanımı sayesinde uzun süreler boyunca yüksek performansta çalışabilmektedir.



Epilasyon Aletinin Temizliği
Epilasyon aletinin temizliği, çeşitli mikrobik hastalıklardan korunabilmek açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle temizliğini aksatmamanız gereklidir.
Temizliğe başlamak için öncelikle epilatörün kapalı durumda olduğundan emin olun.
Epilatörünüzü temizlerken kesinlikle sabun, alkol vb. temizleyici maddeler kullanmayın. Aparatı epilatörden çıkararak suyun altında tutun ve temizleyin. Epilasyon başlığını da cihazdan çıkarın ve paketin içinde yer alan fırça yardımıyla tüylerden arındırın. 
Aparatı temizledikten sonra epilatöre takarken iyice kuruduğundan emin olun. Bunun için aparatı iyice sallayın ve bir havluyla kurulayın.



Epilasyon işlemi sonrasında cildiniz tahriş olduysa, güneşlenmek veya solaryuma girmek için bir gün beklemeniz sağlığınız açısından daha iyi olabilir. Koltuk altınızda kullandıysanız, deodorant veya parfüm sıkmak için de beklemeniz önerilir.
Epilasyon işlemi regl dönemlerinde canınızı normalden çok daha fazla acıtır ve regl döneminde alınan tüyler çok daha kısa sürede çıkar. Bu nedenle işlemi daha sonraya ertelemenizde fayda var.
Epilasyon aletini asla yüzünüzde kullanmayın. Çünkü yüzümüzdeki tüyler çok ince ve hassastır, yeniden çıktığı zaman daha sert ve çirkin bir görüntü oluşur. Ayrıca yüzünüzdeki deriyi epilatöre kaptırma riskiniz de oluşabilir.
Epilasyon aletinin en büyük avantajı, cımbız gibi açılıp kapanan bir çok uca sahip olmasıdır. Bu uçlar tüyleri tek tek çeker ve tüylerin yeniden çıkması 2-3 haftayı bulur. 
Epilasyon aleti alırken, kaliteli ve güvenilir olmamasına dikkat edin. Kalitesiz cihazlar ciltte yanma, tahriş gibi sorunlara neden olabilir. 
Epilasyon aletleri günümüzde teknolojinin gelişmesiyle birlikte çeşit olarak oldukça fazlalaştı. Artık güzellik merkezlerinde lazer epilasyon işlemi için kullanılan lazer makineleri de evde kullanım için uygun. Bunların fiyatı normal epilasyon aletlerine oranla biraz daha yüksek fakat lazer epilasyonda bitiş garantisi olması bu aletlerin tercih edinilirliğini daha da artırıyor.



2IN1 Epilasyon Cihazı


22 set cımbızlı yeni nesil epilasyon başlığı
Ağrı kesici Anti-Pinch teknolojisi
Doğru açıyla kullanımınızı sağlayan başlangıç başlığı
Daha az cımbızla işlem yapılmasını sağlayan hassas bölge başlığı
2 hız seviyesi
Daraltıcı başlığı
1 saat şarjlı kullanım
Şarjı bittikten sonra elektrikli kullanabilme






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar