Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Dearling RF-6018 Kablosuz Saç ve Sakal Kesme Makinesi



tüy toplayıcı fırça seti



Dearling RF-6018 Kablosuz Saç ve Sakal Kesme Makinesi


Şarj Süresi
Lityum pil teknolojisine sahip olan Dearling Saç ve Sakal Kesme Makinesi uzun bir çalışma süresine sahiptir. 3 saat gibi bir sürede tamamıyla şarj olabilen bu ürün yarım saat ile bir saat arası bir süre boyunca üstün ve verimli bir performans gösterir.

Güçlü Motor
Yüksek motor kapasiteli gücü sayesinde etkin bir performans sunar. Şarj süresi boyunca sağladığı tam verimlilikte ve üstün performansta da bu motor gücünün etkisi oldukça hissedilmektedir. Güçlü motoru ve şarjlı çalışma süresi sayesinde tıraş işlemlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.




Paslanmaz Çelik Bıçaklar
Özel olarak üretilen paslanmaz çelik bıçakları ideal bir tıraş sağlar. Güçlü ve keskin bıçakları kullanıcılarına pürüzsüz bir tıraş deneyimi sunar. Üstelik paslanmaz çelikten üretilen bu tıraş bıçakları uzun yıllar boyunca dayanıklılığını ve verimliliğini kaybetmez ve kullanıcıları pürüzsüz bir tıraş deneyimi sunduğu gibi uzun ömürlü kullanım da sunmaktadır.

Kullanışlı Tasarım
Ürünün tasarımı esnasında kullanıcıların ürüne tam bir hakimiyet sağlaması amacı güdülmüştür. Dolayısıyla ürünün ergonomik tasarımı ve rahat kavrama noktaları kullanıcılarının ürüne olan hakimiyetini de ciddi ölçüde arttırmaktadır.



Manevra Kabiliyeti Sağlar
Ürünün ergonomik tasarımı ve kavrama noktaları hareketi kolaylaştırdığı gibi kullanıcıların manevra yapabilme yetileri için de özgür bir hareket alanı sağlar.

Özel Taraklar
Ürünün kullanım amacına göre seçeceğiniz özel taraklar bulunmaktadır. Farklı boyutlarda olan bu tarakları sayesinde saç ve sakal tasarımları yapmak daha da kolay.


Teknik Özellikler
Çalışma Süresi 4 Saat
Şarj Süresi 4 Saat
Kablo Durumu Kablosuz
Marka 
Dearling


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar