Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Yes Finishing Touch Lazer Epilasyon Aleti Kapıda Ödeme Sipariş



tüy toplayıcı fırça seti



Özellikleri:

1.Uzun süreli temizlik için tüy alma
2. Kısa tüy alma, balmumu gidermeden daha etkilidir
3. Nazik epilasyon
4. epilasyondan sonra saçların yeniden büyümesi daha incedir
5. Hassas ciltler için tüy alma
6. Kompakt ve taşıması kolay

Epilasyon

Kıllar, bacaklar ve diğer kısımlardaki uygunsuz tüyleri çıkarmak için kullanılır ve kadınların giymesi için uygundur. Vücut tüylerini almak için klipsi kullanın. Epilatör, yarım milimetre kadar kısa tüyleri bir dizi yüksek hızlı dönen çark ile alabilir. Etkisi uzun ve tamdır ve cilt dört hafta boyunca pürüzsüz ve pürüzsüz tutulabilir.

Kullanım

Tüy alma işlemine başlamak için sensa-light başlığını cilde dokundurun. Ünite, ciltle temas sağlanana kadar çalışmaya başlamaz. Mor sensa light Teknolojisi başlığı ve yeşil aktivasyon LED'i ünite kullanımdayken açık kalacaktır. öğeyi cilde sürün ve ünitenin başını 45º açıyla saç uzamasının ters yönünde cilt boyunca nazikçe kaydırın (düz yukarı ve aşağı DEĞİL)

Açıklama







Paket listesi

1 x Enstrüman 1 x USB Kablosu





 

epilasyon aleti kullanımı epilasyon aleti kablosu epilasyon aleti kullanıcı yorumları epilasyon aleti kaç tl epilasyon aleti kararma yapar mı epilasyon aleti kaç para epilasyon aleti kaç yaşında başlanır arçelik k-5445 epilasyon aleti fiyatı epilasyon aleti k epilasyon aleti lazer braun epilasyon aleti letgo epilasyon aleti lazer yorum epilasyon aleti lazer epilasyon fiyatları epilasyon aleti lazerli fiyatları epilasyon aleti lazerli braun el epilasyon aleti lumea epilasyon aleti epilasyon aleti lazerli epilasyon aleti media markt epilasyon aleti markaları epilasyon aleti modelleri epilasyon aleti migros epilasyon aleti marketler epilasyon aleti motoru epilasyon aleti mi lazer mi epilasyon aleti makinesi fiyatları mini epilasyon aleti manuel epilasyon aleti epilasyon makinesi fiyat epilasyon aleti nedir epilasyon aleti ne işe yarar epilasyon aleti ne kadar epilasyon aleti nasıl temizlenir epilasyon aleti neden bozulur epilasyon aleti nerede satılır epilasyon aleti n11 n 11 epilasyon aleti

Yorum Gönder

0 Yorumlar