Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Ayak Detoks Bandı Nasıl Kullanılır? Detoks Bandı İşe Yarar mı?



tüy toplayıcı fırça seti


Ayak Detoks Bandı
Detoks Bandı Nedir?
Ayak Detoks Bandı Nasıl Kullanılır?
Detoks Bandı İşe Yarar mı?
Detoks Bandı Faydaları Nelerdir?
Ayak Detoks Bandı Psikolojik Etkisi

Ayak Detoks Bandı
Gün içerisinde vücuda çeşitli yollarla alınan zararlı maddeleri, atıkları yeterince atamayınca vücutta toksik maddeler birikmiş olur. Daha sağlıklı yaşamamız için bu toksinlerin dışarı atılması lazımdır. Peki vücutta biriken bu artıkları ayak detoks bandı ile atmak mümkün mü?

Vücut atıklardan kendini temizleme mekanizmasına sahiptir. Fakat çevresel etkenlerle ve besinler yoluyla vücuda elimine edebileceğinden daha fazla toksik madde alırız. Bunları atmaya çalışan vücut ekstra uğraşır. Atılması zor toksik maddeler vücutta yorgunluğa, halsizliğe, sebebi anlaşılamayan ağrılara, aşırı strese ve depresyona yol açabilir. Detoks uygulamaları ise bu toksinleri sağlıklı bir şekilde vücuttan atılmasına yardımcı olur. Detoks uygulamanın birçok yöntemi vardır. Bunlardan birisi de ayak detoks bandıdır.

Hiç Detoks Diyeti Yaptınız Mı?
Vücudumuzda yer alan toksinlerden arınmak için yapılan detoks diyeti ile...
Detoks Bandı Nedir?
Detoks bandı diğer detoks yöntemlerinden farklı olup vücudu toksin maddelerden arındırmak için ayağa uygulanan banttır. Sargı bezine benzer yapıda olan bant, genellikle bambu sirkesi, turmalin, odun sirkesi gibi maddeler içerir.

Farklı maddeler kullanarak da hazırlanabilir. Evde hazırlanan bantlarda genellikle sarımsak ve soğan kullanılır. Bantlar ayağın orta kısmına yapıştırılarak kullanılır. Gece uyurken ayakta kalır ve sabah çıkarılır. Detoks bantları asya kültürüne ait geleneksel sağlık uygulamalarından biridir. Fakat şunu da söylemek gerekir ki vücutta biriken metaller ve çoğu toksik madde bant yardımı ile dışarı çıkarılamaz. Fiyatları oldukça PAHALIDIR.


Ayak Detoks Bandı Nasıl Kullanılır?
Faydalı olup olmadığı tartışmalı bir konudur. Fakat günümüzde popüler bir uygulamadır. Ayak detoks bandı evde yapılabileceği gibi hazır da alınabilir. Kullanımı oldukça kolaydır.
ayağın orta kısmına yapıştırılır ve gece boyu ayakta kalır. Sabah çıkarıldığında rengi genellikle kahverengine yakın olur ve rahatsız edici bir koku gelir. Bunun, vücuttan atılan toksik maddelerden kaynaklandığına inanılır.

Ayak detoks bantları, ayağın altında vücuttaki her bölgenin bir merkezi olduğuna inanılan düşünce sisteminden doğmuştur. Ayak altındaki bu merkezler aracılığıyla toksik maddelerin vücuttan çıkarılarak banda geçmesi amaçlanır. Bantlar bir 7 gün boyunca her gün uygulanır ve 2 gün ara verilir. Sonra tekrar başlanabilir.

Detoks Bandı İşe Yarar mı?
Detoks bantlarının kullanımı diğer detoks yöntemlerinden daha kolay ve zahmetsizdir. Yatarken ayakları iyice temizledikten sonra ayak tabanına yapıştırılır. Çıkmasın diye çorap giyilebilir. Sabaha kadar çıkarılmaz. Banttaki kahverengi kısım açık renge kavuşuncaya kadar düzenli olarak kullanılır. Kahverengi kısım ne kadar koyuysa vücutta o kadar zararlı bileşen ve toksin var demektir. Kullandıkça kahverengilikler azalır.





 

ayak detoks bandı fiyatı, ayak detoks bandı faydaları, ayak detoks bandı ekşi, ayak detoks bandı kullanımı, ayak detoks bandı yorumları, ayak detoks bandı rossman, ayak detoks bandı kullananlar, ayak detoks bandı nasıl kullanılır, ayak altı detoks bandı, ayak altına yapıştırılan detoks bandı, dr anna detoks ayak bandı, dr anna detoks ayak bandı yorumları, ayak detoks bantları, ayak detoks bandı nasıl yapılır, ayak detoks bantları ne işe yarar, ayak detoks bandı eczanelerde varmı, ayak detoks bandı en ucuz, ayak detoksu bandı evde nasıl yapılır, en iyi ayak detoks bandı, ayak detoksu bandı faydaları, ayak detoksu bandı gratis, ayak detoks bandı işe yarıyor mu, ayak için detoks bandı, kinoki ayak detoks bandı, kinoki ayak detoks bandı toptan kenno takara detoks ayak bandı ayak detoks bandı markaları murray ayak detoks bandı ayak detoks bandı nerede satılır relife ayak detoks bandı ayak tabanı detoks bandı kinoki ayak detoks bandı yorumları ayak detoks bandı zararları

Yorum Gönder

0 Yorumlar