Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

otomatik konserve açacağı



tüy toplayıcı fırça seti


One Touch Can Opener, tüm metal kutuları çok az çabayla otomatik olarak açacak şekilde tasarlanmıştır. Kutuyu açarken elinizle tutmanıza gerek yoktur çünkü özel bir manyetik tutucu var.

Teneke kutunun kesik kenarları yontulmadan eşit, güvenli kalabilir, metal talaşı yoktur. Kutu açıldıktan sonra Tek Dokunuşlu Konserve Açacağı geçici kapak olarak bırakılıp buzdolabına konulabilir.

One Touch Can Opener kullanışlı, kompakt, herhangi bir mutfak çekmecesinde saklaması kolay, neme dayanıklı, temizlemesi kolay. Yüzden fazla kutuyu açmak için yeterli olan iki AA pil ile çalışır.



Çalışma prensibi: otomatik
Malzeme: gıda sınıfı plastik
Güç kaynağı: piller 2 adet. AA tipi (dahil değildir)
Boyut: 18x6 cm
Ağırlık: 295g
Üretim: Çin
Tek Dokunuşla Konserve Açıcı Otomatik Konserve Açıcının Avantajları:
Basit bir düğmeye basılarak başlar
Keskin, düzensiz kenarlar veya talaş bırakmaz
Kapak olarak kullanılabilir
Bankayı elinde tutmana gerek yok
İşin sonunda otomatik olarak durur
Çabuk yıkar ve sudan korkmaz
Moskova'daki bir depodan otomatik konserve açacağı One Touch Can Opener toptan satın alın
Online mağazamız Opt2008.ru'da Moskova'daki bir depodan yüksek kaliteli Tek Dokunuşlu Can Açıcı otomatik konserve açacağı toptan satın alabilirsiniz. Ayrıca, TOP en çok satan ürünlerde yer alan 30 günlük markalı garantiye sahip diğer popüler toptan ürünler de sizin için mevcuttur.
Tüm ürünler Moskova'da bir depoda, sipariş oluşturmak ve göndermek 1 iş gününden az sürüyor. Ürünlerimizin perakende satışından elde edilen kâr% 500 veya daha fazladır.
Çok çeşitli ödeme ve teslimat yöntemleri size zaman kazandırırken, en kaliteli ürünler ve düşük toptan satış fiyatları işletmenizin karlılığını artıracaktır.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar