Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

gösterge paneli üstü telefon tutucu



tüy toplayıcı fırça seti



Araba Gösterge Üstüne Takılan Telefon Tutucu
Araba Gösterge Üstüne Takılan Telefon Tutucu (Sabit)
En güvenli sürüş için en kullanışlı, eller serbest alet.
Universal Car Phone Clip, akıllı telefonları basit bir klipsle kontrol panelinin hemen üzerinde tutar. % 100 güvenli sürüş için herhangi bir bakış açısını engellemeden net ön sürüş görüşü sağlar.
Ön görüş noktalarından uzağa bakmadan sürüş, GPS kullanma, aramaları / müzik dinlemenin tadını çıkarın. Ayrıca, mükemmel ve sabit izleme konumu için kaymayı önleme özelliğine sahip yatay / dikey yerleştirerek açıyı da ayarlayabilirsiniz.


Mükemmel Görüş Konumu ve Güvenli Sürüş; Gösterge paneline klipslenir ve sürüş görüşünü engellemeden gözlerinizi yolla aynı hizada tutmak için HUD sisteminin yanı sıra çalışır.
Ayarlanabilir İzleme Açısı; Araç akıllı telefon tutucusunu kontrol paneline klipsleyin ve açıyı 120 dereceye kadar ayarlayın.
Kararlı ve Kaymaz; Çift kavisli taban tasarımı, timsah diş tasarımlı koruyucu kaymaz silikon, telefonların klipse sıkıca takılmasını sağlar.
Çizilmeye Karşı Koruma; Birinci sınıf yumuşak, kaymaz silikon takılı klips pedi sayesinde telefonunuzda ve kontrol panelinizde çizilme yok.


Büyük Esnek Klip; Kalın kasalarda bile tüm ;akıllı telefonlarla uyumludur.
Hızlı ve Kolay kurulum; Kontrol panelinin kenarına klipsleyin ve telefonunuzu birkaç saniye içinde yerleştirin. Ekstra alet gerekmez.
Evrensel Boyut; Klips, Samsung, iPhone vb. Tüm cep telefonlarına ve diğer GPS cihazlarına ve 3,5 3.5 -6,8 ″ değerine sahip diğer GPS cihazlarına uygundur. Kırpma derinliği için, 2,75 ″'dan fazla uzatılmış derinliğe sahip tüm gösterge paneline uyar.
Dayanıklı, Isıya Dayanıklı Malzeme; -20 ° C'den 90 ° C'ye kadar ısıya dayanıklı deforme olması kolay değildir.


Araba Gösterge Üstüne Takılan Telefon Tutucu Kullanımı:
Kontrol panelinin kenarına klipsleyin.
Üst klipsi kaldırın ve ardından telefonu sabitleyin. Üst mandalı açın ve telefonu sabitleyin.
Açıyı istediğiniz gibi ayarlayın.

Gösterge panosunun kenarına klipsleyin.
Üst mandalı açın ve telefonu sabitleyin.
3.5-6.5 inç telefonlar için uygundur.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar