Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Üç Yıl Korse Takarak Belini İnceltti



tüy toplayıcı fırça seti

Üç Yıl Korse Takarak Belini İnceltti

Zayıflamak için korse nasıl kullanılır? Korse kullanımı ipuçları ve dikkate almanız gerekenler:

Korsa konusunda uzman bir antrenör veya sporcuya danışınız.

Mümkünse profesyonel bir korse imalatçısına kendi beden ölçünüzde özel korse hazırlatınız. Boy ve kilonuza uygun olan beden ölçüsünü tercih etmelisiniz




Korse zayıflatır mı?
Korse giymek, vücudun ekstra enerji harcamasına yol açmaz. Korse, aşırı terleme yaparak, vücuttan su atılmasını sağlamaktadır. Korse kullanmak, yalnızca kilo vermek için değil, belli sağlık problemleri için kullanılmakla birlikte, hem dik, hem doğru bir duruş amacıyla da kullanılmaktadır.

Korse kullanma amacı zayıflamak ise, doğru teknikler ile kullanıldığında kalıcı olarak zayıflama sağlanabilmektedir. Son dönemde yapılan araştırma sonuçlarına göre, korselerin zayıflamaya ve kilo kaybına yönelik olumlu sonuçlar verdiği belirtilmektedir.

Eski dönemde kadınlar daha sıkı görünmek için korse kullanırlarken, günümüzde artık zayıflamak ve incelmek için de kullanmaktadırlar. Bu noktada en önemli faktör, kaliteli bir korse kullanmaktadır.


Kilo vermeye yardımcı olan korse modelleri genel olarak vücutta daha fazla kalori yakılmasına destek olur. Bunu tam olarak vücut ısısının yükselmesine bağlı olarak terleme ve metabolizmada meydana gelen bir hızlanma ile sağlamaktadır. Özellikle spor yapılırken kullanıldığında daha fazla enerji harcanmasını sağlar. Böylece daha kısa sürede daha fazla kilo vermeye destek olmaktadır.

Zayıflatan Korselerin Kullanım Alanları Nelerdir?
Giyildiği andan itibaren yaklaşık 2 beden incelten korseler pek çok şekilde kullanılabilmektedir. En önemlisi ise günlük hayatta rahatlık sunmasıdır. Eğer ki fazlalıklarınızı gizlemek istiyorsanız kıyafetlerinizin altında korse giyebilirsiniz. Fazlalığınız bel bölgesinde ise vücudun üst tarafını kaplayan modelleri bacak ve basen bölgesinde ise alt tarafı kaplayan modeller tercih edilmelidir.

Kilo verdiren korseler anında incelme sağlasa da bunun kalıcı olması için bazı yollar bulunmaktadır. Öncelikle bu korseler spor yaparken kullanılabilir. Böylece daha fazla terlemeye destek olur. Spor haricinde evde iş yaparken de kullanabilirsiniz. Özel bir davette daha şık gözükmek için giyebilirsiniz.

Korselerin zayıflama özelliklerinin yanında sağlık açısından faydaları da vardır. Bel korseleri fıtık gibi rahatsızlıklarda kullanılabilmektedir. Beli ve sırtı sıcak tutan bu korseler ağrıların azalmasına ve kasların güçlenmesine destek olabilmektedir.


Korse ile zayıflama! Toparlayıcı korse kilo verdirir mi? Yamuna göbek eriten korse modeli
Zayıflamak isteyen kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yamuna markası, kilo verme konusunda etkili zayıflatıcı ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Peki Yamuna markasının ürünleri iddia edildiği kadar işe yarıyor mu? Çok övülen termal taytları ve korseleri incelme sağlıyor mu? Korse ile zayıflama yöntemi nedir? Toparlayıcı korse kilo verdirir mi? Yamuna'nın korsesi ve termal taytı ürün incelemesi...
Sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşmak isteyen kadınların vücutlarındaki bazı bölgelerde görülen yağ birikimleri estetik açıdan göze hoş gelmediğinden dolayı oldukça rahatsız edici bir durumdur. Hayallerindeki gibi incecik bedenlere sahip olmanın yollarını arayan kadınlardan bazıları, bu isteklerini İnternette arattıkları diyet listeleri ile bulmaya çalışırken bazıları düzenli egzersiz hareketleri ile ya da zayıflama hileleriyle ince görünmeyi hedefliyor. Neredeyse tüm kadınların ortak bir sorunu haline gelen kilo problemlerini 'zayıflatıcı ürünler' kapsamında çözüme kavuşturan "Yamuna markasını", ekranlarda kusursuz fizikleriyle gördüğümüz Gizem Hatipoğlu, Eylül Öztürk, Özge Ulusoy gibi birçok ünlü isimde kullanıyor. Zayıflatıcı ürün denildiği zaman akla ilk gelen marka olan 'Yamuna', bölgesel zayıflamaya yönelik tasarladığı ürünlerle özellikle de sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Diğer markalarda olduğu gibi güvenli ve uygun fiyata bir alışveriş yapmak isteyen müşteriler, satın alınacak ürünlerin kullanımı ve kalitesini haliyle merak ediyor. Bizde zayıflatma konusunda oldukça popüler olan 'Yamuna' markasının Termal taytını ve korse ürün incelemesini sizler için ele aldık.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar