Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Twist Disk Spor Aleti Lastikli Twister.Bel Basen Bacak Kol Göğüs Spor Aleti



tüy toplayıcı fırça seti



Twist Disk Spor Aleti Lastikli Twister.Bel Basen Bacak Kol Göğüs Spor Aleti
Bel ve karın bölgelerinin çalıştırılması için mükemmel ve pratik bir spor aletidir.


WAİST TWİSTİNG EGZERSİZ ALETİ
Twister ile sizde kısa sürede ve yorulmadan hayalinizdeki ince bele sahip olabilirsiniz.
25 cm çapında, alt ve üstte olmak üzere toplam 2 daireden meydana gelen ve ortadaki metal aksam ile tutturulan bu ürün, kolay bir şekilde belinizi döndürmenizi ve incelmesini sağlar.
Herhangi bir masa, sandalye veya duvara ellerinizle destek alarak yarım dairesel hareketlerle direkt olarak bel ve kalça kaslarını çalıştırabilirsiniz.


Sabahları veya akşamları sadece 5 dakikanızı ayırıp kullanmadan önce 1 bardak sıcak su içmelisiniz.
Özellikle bel ve karın bölgesini eritmede etkindir.
Ayak koyma yerleri tırtıklı olduğundan kayma ve düşme tehlikesi olmaz. Kesinlikle ses veya gürültü yapmaz. Tv izlerken bile kullanabilirsiniz.
Faydasını kullanmaya başladığınız anda hissetmeye başlarsınız.
Yandaki tutacakları sayesinde hareket ederken tutacaklarındean destek alıp kol kaslarınızı da çalıştırıp sıkılaştırmasında yardımcı olabilirsiniz.


twister eğzersiz aleti.  twist Bel ve karın bölgelerinin çalıştırılması için mükemmel ve pratik bir spor aletidir.  Twister’ın her iki yanına monteli dayanıklı egzersiz lastikleri sayesinde bel, kol, omuz kaslarınızı güçlendirip basen bölgenizi şekle sokmaya yardımcı olur ve daha sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Egzersiz lastikleri ile beraber yapılacak çalışmalar sayesinde koldaki sarkmaların azalmasına yardımcı olacaktır. Twister, birçok ülkede en çok kullanılan pratik spor aletlerinden biridir. Düzenli olarak günde sadece 15 dakika çalışarak zinde bir vücuda kavuşabilirsiniz. Bel ve karın çevresinde biriken yağları eritmeniz için düzenli kullanımla etkin sonuç almanıza yardımcı olur. Ayak şekli üzerine ayaklarınızı basarak keyifli bir şekilde sağa-sola twist hareketini gerçekleştirebilirsiniz. 




Bunu yapmanız sonucunda aynı zamanda ayaklara masaj’da yaparsınız. Bel ve kalça kısmının çalışmasına yardımcı olur. Spor ve eğzersizi ev ortamında yapmaya olanak sağlar. Basenlerde oluşan çirkin görüntuyü eğzersiz sayesinde azaltılmasına yardımcı olur. Ayak altlarına masaj yapar gün boyu oluşan yorğunluğun giderilmesine yardımcı olur. Ayak altına belli bölgelere yerleştirilmiş 8 adet manyetik mıknatıslar aracılı ile masaj etkisinin artmasına yardımcı olur. Pilates eğzersiz hareketleri sayesinde ince bir vücuda sahip olabilirsiniz, twist eğzeesiz aletini düzenli kullanım sonucunda zayıflamaya yardımcı olur. Ayak altı masaj refleksoloji uygulaması yapar. Hem spor hemde masaj yapma özelliği bir arada. Spor yapmak artık  twist disk ile daha kolay..

Taşıma Kapasitesi : 100 Kg.

SAĞLIK SENDE…



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar