Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

DOĞUM SONRASI NE ZAMAN VE NASIL BİR KORSE KULLANILMALI?



tüy toplayıcı fırça seti



DOĞUM SONRASI NE ZAMAN VE NASIL BİR KORSE KULLANILMALI?
Doğum sonrası kullanılan korselerin vücudu şekillendirme amaçlı tasarlanan korseler olmalıdır. Annenin ihtiyacı doğrultusunda bel, kalça ve karın bölgesine uygun korseler doktor tarafından önerilmelidir.


Günde 4 saat giyildiğinde inceltiyormuş!
Kadınlar yıllar boyunca kıyafetlerinin altında şık görünmek ve kilolarını saklamak için korse giyiniyor. Peki, korsenin günde 4 saat giyildiğinde göbek eritici etkisi olduğunu biliyorlar mı? Yapılan araştırmalar sonucunda korsenin göbek eritme etkisi olduğu ortaya çıktı. İşte göbek eritmek için korse nasıl giyilir, hangi yöntemleri uygulamak gerekir? İşte cevapları…

Korselerin göbek eritici etkisi her korse de aynı olmuyor.  Göbek eritici veya zayıflama etkisini görmek için parafinli korse, erkek korse, medikal korse çelik korse, slim’n lift supreme korse, hamilelik sonrası korse gibi korse çeşitlerini giyinmek gerekiyor.Peki,  göbek inceltici etkisini görebilmek için korseyi nasıl giymeliyiz? 


polyester ve spandex yapılmış, giymek için yumuşak ve streç. tam kapsama için yüksek belli tasarım ve kontrol. firma streç mesh lambri ve kanca-ve-göz kapatma. boyunca pürüzsüz ve aerodinamik şekil oluşturarak. bir bodycon uyum ile kesilmiş.
Bayan Bel İnceltici Zayıflatıcı Korse 
%100 orjinal latex kumaşıdır.
Göğsün daha dik durmasına ve kalçanın yuvarlak bir şekil almasına yardımcı olur.
Doğum sonrası deformasyonu toparlar.
2 Beden ince gösterir.
Ayda 5-6 cm kalıcı incelme ve sıklaşma sağlar.
İnceldikçe daraltıla bilen 3 kademeli çengellere sahiptir.
Sıktığı için tamamen iştah keser ve az yemenizi sağlar aynı zamanda geç acıkmanızı sağlar
Kıyafetlerinizin altında kullandığınızda kıvrılma yapmaz.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar