Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Ses Taklidi Yapan Peluş Oyuncak Hamster



tüy toplayıcı fırça seti

 


Çocuklarınız bu sevimli ve sevimli konuşan hamster ile kesinlikle çok gülecekler.
Sevimli küçük Hamster, söylediklerinizi tekrar etmeyi seviyor ama kendi yaratık sesiyle. Sol pençesini sıkın ve ardından kısa bir mesaj kaydedin (beş saniyeye kadar). Komik, tiz bir sesle mesajı size tekrar edecek. Tekrar konuşursanız yanıt vermeye devam eder (30 saniyeden uzun bir sessizlik varsa, elini tekrar sıkmanız yeterlidir). Her yaş için çok eğlenceli bir hediye olur.


Talkback işlevi, hamsterin, gülerseniz, şarkı söylerseniz veya İngilizce, Rusça, İspanyolca veya başka herhangi bir dili konuşsanız da söylediğiniz her şeyi tekrar etmesini sağlar.

Otomatik sallanır ve dokunmaya yanıt verir. Tekrar ederken ve onu okşadığınızda başını otomatik olarak yukarı ve aşağı eğer.

3x AAA pil ile çalışır (dahil DEĞİLDİR). Piller bittiğinde lütfen yeni piller kullanın. Ürünün hareketine zarar verebileceğinden alkalin piller kullanmayın, ★ sıradan AAA piller en iyisidir.

Kullanımı kolay: Açın ve onunla konuşun, komik ve tiz sesiyle her kelimenizi taklit edecek. Kullanılmadığında pil ömrünü korumak için anahtarı KAPALI konumuna çevirin.

Oyun zamanı ve uyku vakti için mükemmel. Çocuklar, çocuklar ve 4 yaş üstü öğrenciler için çok güzel bir hediye.



Lütfen monitörler arasındaki farktan dolayı resmin öğenin gerçek rengini yansıtmayabileceğini anlayın.


Yorum Gönder

0 Yorumlar