Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

pratik kazak katlama



tüy toplayıcı fırça seti

 

Sihirli Elbise Katlama Panosu ile "yapılacaklar" listenizi zaten yapılmış bir listeye dönüştürebilirsiniz! Her parçasının biraz bozuk göründüğü yerlerde çamaşırları katlamak için zaman harcamayın - bu hiç eğlenceli değildir. Bunun yerine, her seferinde sadece çok kısa bir sürede mükemmel, tek tip katlama elde edin.


Sihirli Elbise Katlama Tahtası
Her gün yapılacaklar listenizde zaten yeterince şey var, neden her şey olması gerekenden daha zor olsun? (İpucu: Öyle değil!) İşte bu yüzden Sihirli Elbise Katlama Tablosu her ev için mükemmel bir ektir!


Tek yapmanız gereken kıyafeti tahtanın üstüne eşit bir şekilde yerleştirmek, her bölümü ortaya doğru katlamak ve ta-da! Her şey tamam!



Uzun çamaşır günlerine ve zaten çok uzun süren işlere elveda deyin. Bunun yerine, haftalık işlerinizi her zamankinden daha kolay hale getirecek yenilikçi bir tasarıma ve araca merhaba deyin!




Tamam, bu aslında "sihir" değil, ama çamaşırlarınızı ne kadar çabuk yıkarsanız (ve her bir gömlek ne kadar mükemmel görünür), kendinizi öyle hissedeceksiniz!


Yorum Gönder

0 Yorumlar