Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Universal Magic Stick 2'li Set Yeni Nesil Nano Güçlü Yapışkan Telefon Tablet Tutucu



tüy toplayıcı fırça seti

Universal Magic Stick 2'li Set Yeni Nesil Nano Güçlü Yapışkan Telefon Tablet Tutucu (2'li Set)
Süper güçlü yapışkan
Önceki yapışkan jel pedlerinden farklı olarak, bu kauçuk yastık geliştirildi. Birkaç yıl teknik araştırmalardan sonra, yapışkan jel ped için yeni bir malzeme bulundu - FLOURISH LAMA. FLOURISH LAMA'nın viskozitesi, önceki ürünlerden 3 kat daha fazladır.
Geniş uygulama
Bu devrim niteliğindeki nano kauçuk ped, cep telefonunuzu, uzaktan kumandayı, kamerayı, hoparlörünüzü, kupanızı,anahtarlarınızı tutmak, toz veya hayvan tüylerini elbiselerinizden çıkarmak için yaygın bir şekilde kullanılabilir. Ayna, cam, beyaz tahta, metal, mutfak dolapları veya karo, araba üzerine yapışabilir.
Herhangi bir yere yapışmak için kullanın.



Geri dönüşümlü ve çevre dostu
Lama yapışkan jel pedinde kirlenme veya tozlanma olup etkisi kaybolduğunda endişelenmeyin. Yapışkan jel pedi tekrar yıkayın ve kurutularak tekrar kullanın.

Yeni Nesil Nanotech Güçlü Yapıştırıcı Sabitleyici Tutucu Pad
Telefon Tablet Kumanda Anahtar Tutucu Aparat Güçlü Yapıştırıcılı


Telefon ve tabletlerinizi, kumanda, anahtar, kalem, halı, bardak.... çeşitli eşyalarınızı yüzeylere sabitleyebilir. Yüzeylere zarar vermez.Tozlandığı ya da pislendiğinde yıkamak suretiyle yeniden kullanılabilir.
Yapıştırma/Sabitleme ve yüzeyden kolayca ayrılma özelliğine sahip olduğundan ev, iş hayatınızda,

Mutfak, banyo, araba,ofis , toplantı odası vb gibi yerlerde çeşitli sabitleme&yapıştırma uygulamalarında kullanılabilir.
Çevre dostu nano teknolojik bir üründür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar