Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sixpad Egzersiz Aleti



tüy toplayıcı fırça seti

Sixpad Egzersiz Aleti
Egzersiz aleti alarak formda bir görüntüye kavuşmayı kolaylaştırabilirsiniz. Sixpad ile karın kaslarınızın daha belli olmasını sağlayabilirsiniz Sixpad Egzersiz Aleti

Sixpad Türkiye
Sixpad  Türkiye satış noktası ile bu popüler ürünü temin edebilirsiniz. Özellikle ünlü futbolcular,  karın kaslarının günlük yaşamlarında da çalışmaya devam etmesi ve  sıkı görüntülerini sürdürme adına sixpad yaygın şekilde kullanmaktadır.




Sixpad Nasıl Bir Alet
Sixpad içerisinde göbek ve kol- bacaklara yönelik aletler gelmektedir. Bu parçalar, hangi alanda kullanılacaksa, kıyafet altında  belli olmamaktadır. Bu şekilde işte, sokakta, günlük işlerinizi hallederken, dilediğiniz zaman   kullanım imkanı verir. Hatta elbise ile bile kullanabilirsiniz. Ürün son derece incedir ve bu nedenle deriniz le bütün gibi görünür. Hareketsiz haldeyken bir yandan kaslarınızın çalıştığını hissetmek bu açıdan büyük bir artı sağlayacaktır. Üstelik ürün içinde yer alan jel ile sıkılaşmanızın da artması mümkündür. Bu ürün set içeriğindeki kapsama dahil olan üründür. Tek başına ne yazık ki talep edilememektedir.
Sixpad Kullanımı Nasıl
Sixpad kullanımı son derece basittir. Gün içinde bir kere 20 dakika boyunca takılı tutulur. Ayarlamasını kendi isteğinize göre yapabilirsiniz. Hız ve program ayarlamasını yamak için de menüden yardım alabilirsiniz.  Ancak kullanım yaparken jel olmaması gerekir. jelin cihazdan bağımsız olarak kullanımı fayda  edecektir. Yemek öncesi sonrası durumuna bakılırsa,  öğünlerden hemen sonra değil de  yarım saat geçmesi ile kullanmanız iyi olacaktır. Son olarak hamilelerin kullanmaması önerilir. Bunun nedeni titreşim vermesi  ve bebeğe yan etkilerinin olmasıdır. Uyurken de kullanılmamalıdır.
Orjinal Sixpad  Satışı
İnternet üzerindenSixpad ürününü orijinal olarak faturalı biçimde temin edebilirsiniz. Ürünümüz ,  orijinal ambalajında size belirtilen teslimat süresinde gönderilmektedir. Orijinal ürün olduğunu nasıl anlayacağınıza gelince , ürün üzerinde bandrol olması, faturalı şekilde gönderiminin gerçekleşmesi gibi detaylar öne çıkar.  Faturası olmayan yerlerden alışveriş yapmamanız önerilir.

Sixpad Almak İçin Ne Yapmalı
Satın almak istediğiniz Sixpad ürünü için online platformumuzda yer alan bilgileri doldurabillirsiniz. Bu alanlardan taleplerinizi iletirken bilgilerin doğru olması kritik bir konudur. Sipariş ver düğmesine tıkla  demenizden sonra teslim edilmek üzere önce ürün, kargoya verilmektedir. Daha sonra da kargıo, 2,3 iş günü içinde size ürünü getirir. Ödeme seçeneklerinden de kendinize uygun olanı tercih ederek sürece devam edebilirsiniz.   İnternetten satın almak istemeyen kişiler telefon ile doğrudan tarafımıa ulaşarak da sonuç elde edebillir. Gecikme olması hallerinde takip etmek için takip numarasını almayı unutmayınız.

Sixpad Fiyatı  Ne Kadar
Sixpad fiyatı paket miktarına göre değişmektedir. Yeni alacaksanız bir tane ile başlayabilir ve sonra daha fazla temin edebilirsiniz.
1 adet  Sixpad, sıkılaştırıcı jel hediyeli, 119 lira  +10 lira kargo
2 adet  Sixpad ,sıkılaştırıcı jel hediyeli 249 lira+ kargo ücretsiz şeklinde belirlenmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar