Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Fonksiyonlu Dönen Süzgeçli Rende Doğrayıcı Dilimleyici Aparat



tüy toplayıcı fırça seti

 


Fonksiyonlu Dönen Süzgeçli Rende Doğrayıcı Dilimleyici Aparat
Ev hanımlarının evde en çok vakit geçirdiği yerlerden bir tanesi mutfaktır. Hal böyle olunca zaman tasarrufu sağlayan ürünler ilgi çekici bir hal alıyor.

5 Fonksiyonlu Döner Süzgeçli Rende Doğrayıcı da tam olarak böyle bir ürün. Etkin 5 bıçağı ile sebze ve meyvelerinize çok kısa sürede çeşitli formlar kazandırabilirsiniz.

Döner hazeneye taktığınız rende bıçakları ile tüm sebzelerinizi rendeleyebilir, patates ve kabaklarınıza diğer uygun dilimleyici bıçak formları ile cips inceliğinde yuvarlak ve elips şeklinde şekiller verebilirsiniz.

Dilimlediğiniz ya da rendelediğiniz sebze meyveleriniz bıçağın altındaki döner süzgeçli haznede birikir.

Yıkadıktan sonra sebzeleri dökmeden altındaki kaba süzülen suyu kolayca tahliye edebilirsiniz.

5 Fonksiyonlu Dönen Süzgeçli Rende, size kendinizi daha iyi hissettirecek ilginç pratik mutfak aletleri arasında yerini alacak araçlardandır.

Sebze Soyacağı Dilimleyici Rende, özellikle patatesler ve diğer sebzeler için elinizi korumanızı sağlayacak aparatı sayesinde olası yaralanmaların önüne geçer.

5 Bıçaklı Süzgeçli Hazneli Rende ile hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edeceksiniz.

9,Fonksiyonlu, Dönen, Süzgeçli ,Rende, Doğrayıcı ,Dilimleyici, Aparat, pratik rendeler, pratik rende trendyol, pratik rende makinesi, pratik rende seti, pratik rende ve dilimleyici, pratik rende çeşitleri, pratik rende, pratik rende makinası, pratik çok amaçlı rende, çevirmeli pratik rende, pratik elektrikli rende, en pratik rende, çevirmeli pratik rulo rende el rondosu meyve sebze el rendesi fonksiyonlu rende, ikea pratik rende, pratik kollu rende, pratik rulo rende, çevirmeli pratik rulo rende, çevirme kollu pratik rulo rende, pro v slicer pratik rende,

Yorum Gönder

0 Yorumlar