Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

plastik hortumlu duş başlığı



tüy toplayıcı fırça seti



Hortum Lavabo Yıkama Saç Yıkama DuşÖzellikleri:
Çok Amaçlı Lavabo Duş Başlık Seti:
Bu lavabo musluğu püskürtücü setindeki tüm ataşmanları içerir - El duşu, musluk yön değiştirme valfi, geri tepme hortumu ve duş başlığı tutucu braketi.
3 Yollu Musluk Yönlendirici:
Musluk yön değiştirme valfi tek parça katı pirinç malzemeden yapılmıştır. Parlak krom, yüksek kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Su akışında sınırlama olmaksızın geniş bir akış kanalı ile tasarlanmıştır.
3 Fonksiyonlu El Duşu:
Dayanıklı, toksik olmayan, kazaya dayanıklı PP plastik ve saf paslanmaz çelik ağdan yapılmıştır. Üç duş modu nabız, duş, duş + nabız ile su püskürtün. Yüksek basınçlı su jeti, rahat, yumuşak ve yumuşak su üretir; el duşunu rahatça kontrol etmek için basit bir açma / kapama düğmesi.
Matkapsız Duş Başlığı Tutacağı:
Elde tutulan duşu tutmak için ücretsiz bir duş başlığı tutucu braketi. Tüm metal pirinç kaliteli malzeme, ağır hizmet ve aşınmaya dayanıklı. Parlak cilalı krom kaplama banyonuza daha fazla ışıltı katar. Tesisatçı olmadan dakikalar içinde kurulumu kolaydır.


Plastik Hortumlu Musluk Lavabo Banyo Mutfak Duş Başlığı Özellikleri
Plastik hortuma sahiptir.
Başlık ayarlanabilir.
Bağlantı aparatı suyun yoğunluğunu ayarlamanıza yardımcı olucak şekilde dizayn edilmiştir.
Spiralli kıvrılabilen hareketi kolay hortum özelliklidir.
Sabitlemek için yapışkan sticker mevcuttur.Sticker sağlam yapılıdır.
Hortum Lavabo Yıkama Saç Yıkama Duş
Lavabonuzu duşa dönüştürecek kullanışlı ve esnek cihaz!
Bu işlevsel lavabo hortumu püskürtücü aparatı, saç yıkama, evcil hayvan temizliği, yaşlı bakımı, kova doldurma, bide temizleme ve banyodaki diğer işler için idealdir.
Kancalanması ve kullanımı kolaydır, saçları yıkamak, kovaları doldurmak, köpek yıkamak, yaşlı bakımı, yeni doğan bebekleri yıkamak vb.
Küvet başlıkları veya duş boruları hariç, standart yardımcı lavabolar, çamaşır odası boruları veya çıkarılabilir jetli banyo musluklarına uyar.


1 adet su ayırıcı aparat
1 adet yapıştırma ve sabitleme aparatı
1 adet spiral hortum
1 adet mini duş başlığı


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar