Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Terazi Burcu Erkeği Ve Akrep Burcu Erkeği Nasıl Tavlanır



tüy toplayıcı fırça seti

Sizler için, terazi burcu erkeği ve akrep burcu erkeği hakkında enteresan şeyler keşfedeceğinizi düşündüğüm bir yazı hazırladım. Daha kolay okunabilmesi açısından konuları maddelere ayırdım ve lafı da dolandırmayarak öğrenmek istediklerinizi en pratik şekilde öğrenmenizi amaçladım. Umarım beğenirsiniz:

Burçlara inanılır ya da inanılmaz ama burçların insan üzerindeki etkisi gözle görülür bir gerçektir. Bir insanın nasıl bir yapıda olduğunu öğrenmek için öncelikle burcun ne diye bir soru yöneltiriz. Bu bayanların ilgi alanları arasında daha çok olsada burçlarla ilgilenen erkeklerde çok fazladır.

Biz bir bayansak ve hoşlandığımız erkek terazi burcuysa terazi burcu erkeği nasıl tavlanır sorusunun cevabını bulacağız.

1) Terazi burcu erkeği kibarlıktan hoşlanır

Öncelikle bu burca mensup erkeklerde kaba yanları yok denilecek kadar azdır. Genellikle kibardırlar ve öyle kadınlardan hoşlanırlar. Nazik davranışlarla onun kalbine girmek zor olmayacaktır.

2) Kendini beğenmişlikten uzak durun

Kesinlikle kendini beğenmiş kadınlardan hoşlanmazlar. Aksine bu onlar için uzaklaşma nedeni olup, olumsuz bir etki bırakacaktır. Bırakın sevgili olmayı bu tip kadınlarla arkadaş kalmak bile onlar için zor bir seçimdir.

3) Terazi burcu erkeği nasıl tavlanır sorusunun ilk akla gelecek cevaplarından biridir belki de açık olmak

Arada derede kalmış cevaplardan hoşlanmazlar. Belki kelimesi onlara uzaktır. Evet veya hayır beklerler genellikle. Açık ve net olmak onları kendimize çekecektir.

4) İçten bir davranış

Olduğumuz gibi davranmak bize belki hemen hemen her alanda artı kazandırır ama terazi burcu erkeği için bu gerçekten önemli bir noktadır. Zaten samimiyetsiz buldukları kişileri istemsiz bir şekilde kendilerinden uzağa iterler.

5) Bakımlı olmak terazi burcu erkeğini bize çekecektir.

Güzellik onlar için önemlidir fakat hayatındaki kişinin bakımlı olması onu bize bağlayan öncelikli durumlardandır. Öyle ki her durumda bakımlı olursak kalbine girmemiz zor olmayacaktır.



Peki ya akrep burcu erkeği nasıl tavlanır?

1) Duygusal kadınlar onlara cazip gelir

Akrep burcu erkeği karizması nedeniyle aslında duygusal bir görünümde değil de daha rahat bir görünümde olsa da aslında çok duygusaldır ve duygusal kadınlar onların kalbine rahatlıkla girebilir.

2) Sorunlu kadınlar onlara cazip gelmez.

Akrep burcu erkeği nasıl tavlanır sorusunun en birinci cevaplarındandır aslında sorunsuz bir kadın tablosu çizmek. Çünkü sorunlu ilişkiler onların bizden uzaklaşmasına neden olacaktır.

3) Akrep burcu erkeği kişiliği güçlü kadınlardan hoşlanır.

Kişiliği güçlü fakat asla kendini beğenmişlik olmamalı bu durum. Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlar onları kendilerine ister istemez çekecektir. Çünkü güçlü kişilik öncelikle aradıkları özelliklerdendir.

4) Cinsellik onlar için ön plandadır

Bir akrep burcu erkeğinin dikkatini çekmek istiyorsak kesinlikle dişi bir görünüm yaratmalıyız. Her ne kadar su grubuna mensup bir burç olsa da aslında oldukça ateş içeren bir grubu yansıtır.

5) Güven duyabileceği kadınlara yaklaşırlar.

Güven vermek onları bize yaklaştıracaktır. Güvenemedikleri kişiye yaklaşmak bir yana dursun en hızlı şekilde uzaklaşırlar. Bu yüzden her ilişkinin olmazsa olmazı güven onlar için çok daha önemli bir noktadadır.

İlgisini çekmek istediğimiz kişinin öncelikle burcunu öğrenip, onun seveceği ve etkileneceği şekilde davranmak karşı tarafı mutlu eder ama bizimde olduğumuzdan farklı görünmeyecek şekilde uygulamamız gerekmektedir bunları. Aksi halde bunlar sadece olumsuz etki bırakacaktır.

Terazi burcu erkeği ve akrep burcu erkeği nasıl tavlanır sorusu üzerine eğlenceli bir makalemizi sizinle paylaştık.









































































































































Yorum Gönder

0 Yorumlar