Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Shaba Health&Fitness Club Acıbadem



tüy toplayıcı fırça seti


Shaba, üyelerine benzersiz bir deneyim sunmak, fitness ve wellness ihtiyaçlarında doğru ve dönüştürücü sonuçlara ulaşmak için kuruldu. Uzman eğitmenler, sıra dışı fitness dersleri, benzersiz kişisel programlar, kolaylaştırıcı ve ilham verici lüks atmosfer… Hepsi performansınızı zirvede tutmak için.
shaba Health & Fitness Club Training ekibi olarak bizlerin birinci önceliği sizlerin sağlığı. Training alanına girdiğiniz andan itibaren artık bu yolda ortak olarak çalışacağız demektir. Bu yol sizi daha sağlıklı, daha kuvvetli ve daha dayanıklı hale getirmemiz için ilerlememiz gereken yoldur.

İlk gününüz kendinizi en güvende hissettiğiniz gününüz olacak. Training ekibi olarak bütün eğitmenlerimiz sizlerin hangi antrenman planlamasını yapabileceğinize referans olacak detaylı ölçümlemelerinizi gerçekleştirecektir. Bu ölçümlerin sonuçları doğrultusunda sizler için kişiye özel ve en sağlıklı yoldan sonuca ulaşabileceğiniz antrenman programınız hazırlanmış olacaktır.

Artık hem eğlenceli, hem kuvvetli, hem de daha dayanıklı bir ailenin parçası olacaksınız. Her günümüz bir öncekinden daha kaliteli ve keyifli bir hal alacaktır. 
İLETİŞİM BİLGİLERİ
SHABA Akasya AVM'de...
Çeçen Sok No: 46 Üsküdar - Acıbadem / İstanbul
Açılış / Kapanış Saatleri
Açılış / Kapanış Saatleri
Hafta İçi: 06:00-23:00
Hafta Sonu: 08:00-21:00 
FİYATLARIMIZ: Aylık 180-280 TL arasında değişmektedir.



Yorum Gönder

0 Yorumlar