Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Coliseum Acarkent



tüy toplayıcı fırça seti


Coliseum Acarkent spordan çok daha fazlasını bulacağınız, eğlenceli ve ayrıcalıklı yaşam kulübü olarak tasarlandı. 1999 yılından bu yana her yıl, dünyadaki son yenilik ve trendleri takip ederek spor, sosyalleşme ve eğlencenin merkezi haline geldi.

48.000 m2’lik açık ve kapalı alanlarımızda şehir stresinden uzak, yeşillikler içinde bol oksijen ile beraber yaşamın mutlulu
ğunu içinize çekebilirsiniz. Spor salonlarımızda profesyonel ekibimiz ile hedeflerinize en hızlı ve en verimli şekilde ulaşabilir, SPA alanlarımızda kendinizi şımartabilirsiniz. Açık-kapalı yüzme havuzlarımızda spor yaparken aquapark ve birbirinden renkli aktiviteler ile en eğlenceli dakikaları yaşarken, squash ve tenis kartlarımızda rekabet dolu anların tadını çıkartabilirsiniz

48.000 m2’lik açık ve kapalı alanıyla Türkiye’nin en büyük spor ve yaşam kulübü olan Coliseum’u sağlık, enerji, huzur yayan bir “Mutluluk Evi” olarak tanımlıyoruz.
Coliseum olarak biz; üyelerinin spor faaliyetlerini, bilimsel metotlara uygun, sağlık ve fitness değerlendirmelerinden geçirerek, vücut sağlığı ile yaşam kalitesini arttırmak için en iyi programı uygulamak amacındayız.
 
Fax : 0216 485 00 49
Acarlar Mahallesi Acarkent Sitesi 3. Kısım 9. Cadde No:2 34800 Beykoz/İSTANBUL
Hafta İçi Çalışma Saatleri: 06.30 - 22.30Hafta Sonu Çalışma Saatleri: 08.00 - 21:00

Yorum Gönder

0 Yorumlar