Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Revoflex xtreme Hakındakı Merak Edilenler



tüy toplayıcı fırça seti

BU ALETLE BAY BAYAN HERKES
EĞLENEREK ZAYIFLIYOR!


, Sıkı ve Kaslı Bir Görünüme Sahip Olmanın Tek Yolunun, Yüzlerce Şınav ve Mekik Çekmek Olduğunu Sanıyorsanız Bir Kez Daha Düşünün!
Eğer kaslı bir sırt düzgün omuzlar ve kollara sahip olmak için spor salonlarında saatlerinizi ağırlık kaldırırarak harcıyorsanız sizin için bir sürprizimiz var!!!

Bu olağanüstü yeni Fitness buluşu o kadar güçlü ve etkili ki, size en mükemmel karın ve üst vücut çalışmasını garanti ediyor!

Tüm bu çalışmaları bir yandan eğlenirken günde 5 dakikadan az bir süreyle kolaylıkla ve çok az çaba harcayarak yapabilirsiniz.

Revoflex Xtreme ile egzersizlerinizi çok daha kolay ve eğlenceli hale getirecek, rahatlıkla daha fazla set yapabileceksiniz.
Böylece motive olarak istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.



1. dereceden 6.dereye kadar seçim yapabilirsiniz. Zemin ünitesinin altında 5 adet pin bulunur.
Elastik bantların boylarını pinlere sararak ayarlayabilirsiniz. Elastik bantlar kısaldıkça direnç artar ve egzersiz seviyesi yükselir.

İstenilen direnç seviyesi seçildiğinde, bu seviyeye uygun egzersiz sırasını Görsel Kullanım Kılavuzu'ndan görebilirsiniz.
En iyi sonucu alabilmeniz için uygulamanın başlangıç ve bitiş noktalarına özen gösterin.

Vücudunuzun durumuna göre, tavsiye edilen kullanım şekli, her seride 5-10 tekrarla başlayıp, serileri ve serideki ekranları arttırarak devam etmenizdir.

Revoflex Xtreme Pratik Egzersiz Aleti Paket İçeriği
- 1 adet Revoflex Xtreme egzersiz aleti.
- 2 adet tutamağa bağlı elastik bantlar ve onlara bağlı tekerler
- Görsel kullanım klavuzu
- Ürünle beraber kullanabileceğiniz öğün öğün, gün gün diyet listesi.
- Tam 88 farklı hareket gösteren broşür.
Seksi, Sıkı ve Kaslı bir görüntüye sahip olmanın tek yolu yüzlerce şınav ve mekik çekmek, bacaklarınızı kaldırmak sanıyorsanız bir daha düşünün. Eğer kaslı bir sırt düzgün omuzlar ve kollara sahip olmak için spor salonlarında saatlerinizi ağIrlık kaldırarak harcıyorsanız sizin için bir sürprizimiz var. Bu olağan üstü yeni Fitness buluşu o kadar güçlü ve etkili ki size en mükemmel karın ve üst vücut çalışmasını garanti ediyor.

Tüm bu çalışmaları bir yandan eğlenirken günde 5 dakikadan az bir süreyle kolaylıkla ve az çaba harcayarak yapabilirsiniz.
         

Revoflex Xtreme ile egzersizlerinizi çok daha kolay ve eğlenceli hale getirecek, rahatlıkla daha fazla set yapabileceksiniz. Böylece motive olarak istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız. Ne kadar çok egzersiz yaparsınız o kadar yağ ve kalori yakarsınız. İnceleceksiniz zayıflayacaksınız üst orta ve alt karın kaslarınızı düzleştireceksiniz. Revoflex Xtreme’le sadece 6 günde 15 cm ve 3 kilo birden kaybedebilirsiniz.

Bu olağan üstü yeni fitness buluşu o kadar güçlü ve etkili ki size en mükemmel karın ve üst vücut çalışmasını garanti ediyor.     Elastik bantlarında ki kopmalar Garanti Kapsamı Dışıdır.
         

Mükemmel, daha sıkı ve kaslı bir görüntüye sahip olmanın tek yolu yüzlerce şınav veya mekik çekmek sanıyorsanız bir kez daha düşünün.

Eğer kaslı bir sırt, düzgün omuzlar ve kollara sahip olmak için spor salonlarında saatlerinizi ağırlık kaldırarak harcıyorsanız sizin için bir sürprizimiz var!
Revoflex Xtreme ile egzersizleriniz çok daha kolay, eğlenceli hale gelecek ve rahatlıkla daha fazla set yapabileceksiniz. Böylece istediğiniz sonuçlara daha rahat ulaşacaksınız.
 
   



"Tüm bu çalışmaları bir yandan eğlenirken günde 5 dakikadan az bir süreyle kolaylıkla ve az çaba harcayarak yapabilirsiniz."
Revoflex xtreme siparişiniz ile birlikte gelecek olan diyet kitabı ve egzersiz kitabını da çalışma programınıza dahil ettiğinizde harika sonuçlar sizi bekliyor olacak!

Yorum Gönder

0 Yorumlar