Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

4 Adet Multiflex Pro Kopmayan Yedek Lastiği Revoflex Spor Aleti Lastiği



tüy toplayıcı fırça seti


Multiflex Xtreme kolay bir kullanım ve uygulama özelliklerine sahiptir. Teslim aldığınız orijinal ürün gerek kurulum gerek ise kullanım olarak hemen herkesin kolayca yapabileceği detaylar içermektedir. Gerekli kullanım bilgileri orijinal ürün ambalajı ile birlikte size teslim edilmektedir. Ürünü anlatıldığı gibi kullanmanız önerilmektedir. Yardım ve destek için müşteri temsilcilerimiz ile de iletişime geçebilirsiniz.



 EGZERSİZ ALETİNDE ÇALIŞIRKEN LASTİK KOPMASI YAŞAMAK İÇİN KOPMAYAN LASTİĞİ TERCİH EDİNİZ.
ÖZEL BEZ KAPLAMALI KESİNLİKLE KOPMAYAN LASTİK.
UZUN ZAMAN  KULLANABİLECEGİNİZ ÜRÜN.
LASTİK KOPTU DERDİ YOK
YEDEK LASTİKLER KOPMALARA KARŞI  % 100 GARANTİLİ
YENİ ÜRÜN KESİNLİKLE %100  KOPMAYAN  ÖZEL  LİKRALI  BEZLİ  LASTİK  KULLANILMIŞTIR



Cazip Fiyatlar
Sitemiz güncellenen yeni fiyat listesi ile ürün siparişi veren müşterilerimiz için 1 adet 69 tl ve 2 adet 129 tl olarak satış imkânı sunmaktadır.




Ödeme Seçenekleri Nelerdir?
Ürün satın almanın son ayağı olan ödeme kısmı sitemizde farklı seçenekler ile sunulmuştur. Çünkü her bir müşterimizin farklı bütçe durumu ve değişik ödeme tercihleri bulunmaktadır. Ürün için ödemenizi teslimat sırasında kapıda ödeme ile yapabilirsiniz. Bu sistemde nakit para ve ya kredi kartı kullanabilirsiniz. Ancak bazı müşterilerimiz online ödeme kanallarını da tercih edebilmektedir. Havale ve ya EFT yaparak ödemelerini gerçekleştirmektedirler.

Multiflex Pro kopmayan yedek lastiği, Multiflex Pro kopmayan yedek lastik fiyatı, Multiflex Pro yedek lastiği, Multiflex Pro yedek lastik, revoflex xtreme kopmayan yedek lastiği, revoflex xtreme kopmayan yedek lastik fiyatı

Yorum Gönder

0 Yorumlar