Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Sabahları Seks Yapmak için En İyi 7 Pozisyon



tüy toplayıcı fırça seti

Uzun bir günün bitiminde, gece istediğiniz tek şey genelde uyumaktır. Ama sabah erken saatte seks yapmak bir fincan kahveden daha iyi gelebilir. Sabah seksi için en iyi seks pozisyonlarını uygulamak suretiyle siz ve partneriniz, hayal edilebilecek en iyi şekilde güne merhaba diyebilirsiniz. Ekleme yapmak gerekirse, bu pozisyonlar, yarı uykulu bile olsanız kolayca denenebilir.


Sabahları genellikle dinç bir şekilde kalkıp işine koyulan bir yapıya sahip olmasanız da, sabah seksinin pek çok yararı vardır. Siz ve partneriniz iyice dinlenmiş olursunuz. Bu nedenle hem zihinsel hem de fiziksel olarak iyi bir durumda olursunuz. Aynı zamanda, yatakta birlikte ekstra birkaç dakika geçirmeniz için mükemmel bir bahanedir (Yine de yataktan fırlayıp dişlerinizi fırçalamanız iyi olacaktır.)

Siz ve partneriniz birkaç sabah, bu pozisyonları denedikten sonra, uyanmak için saatin alarmına ihtiyacınız bile kalmayabilir. Güne partnerinizle birlikte başlarsınız ve biraz kardiyo egzersizi yaparsınız. Bunun yanı sıra, gün içinde sıkıldığınızda yeni edindiğiniz bu sabah alışkanlığınızı hatırlayarak tadını da çıkarabilirsiniz.

1. Kaşık
Eğer kaşık gibi durmayı seviyorsanız, bu pozisyon size göre. Her ikiniz da yan uzanın ve kaşık pozisyonuna gelin. Neredeyse hiçbir çaba gerektirmeyen bu teknikte, aynı zamanda elleriniz serbest kalarak partnerinizin vücudunda keşfe çıkmanız da mümkündür.


2. Kovboy

Cowgirl pozisyonunun erkek şeklidir.Erkek, bacakları kıvrılmış şekilde kadının üzerindedir. Sabah vakti canlanmanın kolay bir yoludur.

3. Misyoner
Elite Daily’e göre hem erkekler hem de kadınlar tarafından en çok tercih edilen seks pozisyonlarından biridir. Misyoner pozisyonunda seksi daha ateşli hale getirmenin kolay yolları vardır.

4. Kadın Üstte
Eğer orgazm olmak istiyorsanız bu pozisyon mükemmeldir. Eğer işe vaktinde gitmek istiyorsanız, bu harika bir seçim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar