Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Instagram'ın zengin Rus çocukları müsrif yaşam tarzlarıyla herkesi şaşırtıyor!



tüy toplayıcı fırça seti

Sosyal medya bu kez de Instagram’ın zengin Rus gençlerinin fotoğraflarıyla çalkalanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ‘altın gençlik’ diye adlandırdığı genç nüfusun yaşam tarzı tepki çekiyor. Öyle ki Rusya'da bu durumun Putin'in bile tepkisini çektiği konuşuluyor.
Rusya’nın ekonomik olarak zor bir dönemden geçmesi bile, Instagram’ın zengin çocuklarını yaşadıkları müsrif hayattan alıkoymaya yetmedi. Son zamanlarda dünya genelinde trend haline gelen ‘Insta-envy’ (Instagram’ın kıskanılanları) furyası, onları da içine çekmeyi başardı.
Fakat Rusya’nın zengin gençleri, diğer ülkelerde gördüğünüz zengin akranlarına benzemiyor. Gençler, sadece lüks arabaları ya da evleriyle olan fotoğraflarıyla kalmıyor, son model kalaşnikof silahlarıyla verdikleri pozları dahi sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar.
Onların kalabalık metro istasyonlarında veya sıkışık otobüslerde cefa çekmesine hiç ama hiç gerek yok. Nasılsa kendilerine ait helikopterleri, özel jetleri ya da lüks yatları var!
Pahalı ayakkabıları, ekose gömleği, ojeleri ve servet değerindeki arabasıyla baştan aşağı kırmızının uyumunu yakalayan zengin kızın bu çabası dikkat çekiyor.
Süper yatında bikinisiyle poz veren Rus kadın ise fotoğrafın altına, “Bazı insanlar yürümeyi, bazıları araba kullanmayı tercih eder. Benim kişisel tercihim süper yatlardan yana çünkü trafik ışıklarında beklemeye hiç niyetim yok!” notunu düştü.








Yorum Gönder

0 Yorumlar