Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

tikucuz.COM ile ŞARTSIZ BOMBA HEDİYE ÇEKİLİŞİM (TAM 7 KİŞİYE)



tüy toplayıcı fırça seti

Madamruj-com-online-alisveris-sitesi-hediye-cekilisi




Sürprizleri seven güvenilir kozmetik alışveriş sitesi olan http://www.tikucuz.com/ sponsorluğunda blog sayfama özel bomba bir hediye çekilişi!

Kozmetik setlerinden oluşan bu hediye çekilişine katılın, kazanan 7 kişiden biri olma fırsatı yakalayın!

Şans katsayısı artsın diye tam 7 farklı kişi bu hediye çekilişinden ücretsiz kargo güzelliği ile faydalanacak.

 

Madamruj.Com Şartsız Hediye Çekilişine Katılmak için:





Madamruj-com-online-alisveris-sitesi-hediye-cekilis


Madamrujcom-online-alisveris-sitesi-hediye-cekilis



Bu blog çekilişi herkese açık ve hiçbir şart yok. Blog paylaşımı yapmanız size bol bol hak kazandıracak. Çekiliş amacıyla açılan bloglar, blog katılım hakları geçersiz olacak. Çünkü blog katılımcılarında, özellikle kozmetik ürün meraklılarına özel bir seçki sunarak onları mutlu etmek istiyoruz.


30 Lira ve üzerine ücretsiz kargo imkanı sunan Madamruj sitesindeki indirimleri yakından takip etmek için İndirimli Kozmetik Ürünleri kategorisine, Desert Essence gibi markaların yer aldığı saç meraklılarının ilgisini çekebileceği Saç Bakım kategorisine, son eklenen ürünleri kolay şekilde takip edebileceği Yeni Kozmetik Ürünleri kategorisine göz atabilir. Elie Saab , Yves Saint Laurent ,  Lancome setleri gibi pahalı seçeneklerin yanı sıra Note Cosmetics, Golden Rose gibi uygun fiyatlı kozmetik ürünleri de yer almakta.


Bir tıkla kapınıza kadar hiçbir ücret ödemeden sahip olacağınız bu hediyeleri istemez misiniz?
Madamruj.com sponsorluğunda hazırladığımız bu hediye çekilişine katılabilirsiniz.

KATILIM ŞARTI ;

ÇEKİLİŞE KATILIM ŞARTI YOK.

ÇEKİLİŞ EK HAKLARI NELER ?

1- Bu çekilişi Madamruj.com & Miskinkekblog'a link vererek ve görselli şekilde blog sayfanızda paylaşmanız * VE Madamruj sayfasına üye olan bloggerlara (Hemen burdan bir tıkla)  +10 ÇEKİLİŞ HAKKI

2- http://www.tikucuz.com/ Instagramhttp://www.tikucuz.com/xx hesabını takibe almanız ve kendi hesabınızda bu çekilişi resimli paylaşmanız +5 ÇEKİLİŞ HAKKI

3) http://www.tikucuz.com/ Twitter hesabını takibe alıp kendi hesabınızda bu çekilişi resimli paylaşmanız +3 ÇEKİLİŞ HAKKI


Bu kadarcık. Eğer * 1. maddeye üşeniyorsanız sizlere bir yazı oluşturdum. Burayı tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz. Kopyalayıp, blog panelindeki post yapılan kısımda yer alan "Oluştur-Html" kısmından Html seçip blogunuza kolay şekilde paylaşabilirsiniz. Ya da kendi cümlelerinizle bir konu da (linkli ve görselli şekilde) hazırlayabilirsiniz.


Bu çekilişte tam 7 ayrı kişi, hazırlanan bu hediye setlerine kavuşacak. Bu konuya yorum bırakmanıza gerek yok. Bu yüzden yorum kargaşası olmasın diye yorumlara kapatıyorum. Aşağıda sizler için hazırladığım formu doldurmanız yeterli.



Çekilişe son katılım tarihi 13 Haziran.

Tüm kargo ücretleri firmaya ait. 

Türkiye'nin neresinde olursanız olun katılabilirsiniz.

Daha Çok Paylaşın, Daha Çok Kazanma Şansını Yakalayın!






Herkese Bol Şans...




Yorum Gönder

0 Yorumlar