Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Skincode Canlandırıcı Göz Bakım Kremi || Skincode Revitalizing Eye Contour Cream



tüy toplayıcı fırça seti

skincode-canlandirici-goz-bakim-kremi-revitalizing-eye-contour-cream
Skincode Canlandirici Goz Bakim Kremi - Skincode Revitalizing Eye Contour Cream
Skincode Canlandırıcı Göz Bakım Kremi
Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

İsviçre markası olan Skincode, dermokozmetik cilt bakım keyfinde lüks çizgiyi sevenlere hitap ediyor. %100 parfümsüz, koruyucusuz ve renksiz içerik gücü her ihtiyaca yönelik cilt bakımı ile kendini tanımlıyor. Tüm ürünlerinde yer verdiği anahtar içerik ise CM-Glukan. Yorgunluk izlerini ve şişkinliklerini azaltarak göz çevresinde sıkı, canlı ve nemli bir etki vermeyi amaç edinen bu göz bakım kremi aynı zamanda göz çevresi kırışıklarla da mücadele etmeye odaklı. Hayvanlar üzerinde teste karşı olan markanın göz bakım kreminin bende uyandırdığı etkileri ve cilt bakımına kattıkları şu şekilde :



skincode-canlandirici-goz-bakim-kremi-revitalizing-eye-contour-cream
Skincode Canlandirici Goz Bakim Kremi - Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

Son zamanlarda parabensiz cilt bakım ürünlerine karşı ilginin yoğun olduğu malum. Parabensiz bakım isteyenlere SkinCode cevap veren nitelikte bir marka, zira ürünlerinden paraben bulunmuyor. Parfümü, cilt bakım ürünlerinde sevdiğim söylenemez. Aslında parfümlü ürünler beni çok rahatsız etmiyor ama özellikle yoğun ve sevmediğim tarzda bir koku cilt bakımında buluşunca o ürünü kullanamıyor hale bile geliyorum. Bununla birlikte parfümün cilt bakım ürünlerinde olmaması, içerik değerlendirme açısından daha güzel olacağı aşikar. Parfümsüz göz bakım özelliğinde olması, bu göz kremine karşı olumlu değerlendirmeye artı katıyor.


Skincode Revitalizing Eye Contour Cream, kullandığınızda göz çevrenize fark edilmemesi imkansız bir canlılık veriyor. Bu konuda, sözünü tuttuğunu görebiliyorsunuz. Yorgunluk giderici izlerini yok etmede, gözle görülür bir sonuç veriyor. Fakat bunu biraz simlerle yapıyor. Evet sim. Kremi gündüz kullandığımda farkına bile varmadığım simler, akşam dikkatimi çekmeye başladı. O kadar minicik minicik simler var ki gün ışığında gözükmemesi normal. Cildimde sanki çok ufak bir aydınlatıcı sürmüş etkisi veriyor. Anında göz çevresini aydınlatma yönündeki başarısının simli yapısında büyük parmağı olduğunu düşünüyorum.


İçerisinde kozmetiksel yönü olduğu kadar hem de bitkisel tarafı da bulunuyor. Kozmetik piyasasındaki diğer göz bakım kremleri gibi 15 ml boyutuna sahip. Yoğun etki bırakan bir yapısı olduğu için göz çevresine bıraktığı nemlilik hissi gün boyunca sizi yalnız bırakmıyor. Ağzı açık bir ambalaj tasarımında. Pratik kullanım açısından pompalı bir tüp ambalajı tercih ederdim ama neyse ki kremin ambalajı minimal tarzda olduğu için çok sorun yaşatmıyor. Paketin içerisinden bir de kremi uygulamak üzere bir spatula konulmuş. Son zamanlarda ağzı açık kozmetik ürünlerinin yanında spatula da yer alması gözümden kaçmıyor. Bence bu çok hoş bir ayrıntı.


Kremin uygulama anında yaşattığı hisler güzel olmasına rağmen bir noktası hoşuma gitmedi. İçeriğini incelemek adına kremin ambalajına bakındığımda içeriği ilginç bir şekilde 2'ye bölünerek yazıldığını gördüm. Yani ambalajının bir yüzünde içeriğinin görünmesi istenilen taraf var ve ilk anda içeriğinin sadece bu kısım olduğunu sandım. Zira içeriğin bölünerek yazıldığını bir kozmetik ürününde ilk defa rastladım. "To be continued at bottom" diyerek içeriğinin diğer kısımlarını alt kısma vermiş. Böyle olması hoşuma gitmedi, içeriğiyle yanılttığını düşünmeden edemedim.


Göz çevresi bakımındaki etkisini sevdim. Günlük kullanım için ideal. Cilde, gözle görülür bir canlılık kazandırıyor. Ama bunu simlerle yapmasını çok sevmedim. Yumuşaklık sağlaması ve aynı zamanda verdiği yumuşaklık ve nemlilik hissini de uzun saatlerce koruyabilmesi, kremin artı tarafları. Hassas ciltlere her ne kadar uygun ibaresi olsa da, içeriğine bakarak bunun pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Hassas ciltlerin dikkatli kullanmasından yanayım. Genel olarak hem içeriği hem etkileriyle değerlendirecek olursam, orta şeker bir göz bakım kremi olarak buldum. 30'lu yaşlara daha çok hitap edebilir görüşündeyim.


Markanın bir diğer ürünü olan, 
bahsettiğim yazımı da okudunuz mu ?


skincode-canlandirici-goz-bakim-kremi-revitalizing-eye-contour-cream
Skincode Canlandirici Goz Bakim Kremi - Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

* Tanıtım Ürünüdür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar