Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Watsons SuperDrug Tırnak ve El Bakım Kremi / Strengthens Nails Moisturises Hands



tüy toplayıcı fırça seti

watsons-superdrug-tirnak-el-bakim-kremi-strengthens-nails-moisturises-hands
Watsons Superdrug Tirnak El Bakim Kremi Strengthens Nails Moisturises Hands
Şirin ambalajındaki Watsons SuperDrug Tırnak ve El Bakım Kremi son zamanlarda en sık kullandığım el bakım kremi oldu. Tırnak sertleştirici iddiasındaki bu mini el kremi hakkında yorumlarım şu şekilde :



Watsons SuperDrug Tırnak ve El Bakım Kremi 
SuperDrug Strengthens Nails Moisturises Hands
watsons-superdrug-tirnak-el-bakim-kremi-strengthens-nails-moisturises-hands
Watsons Superdrug Tirnak El Bakim Kremi Strengthens Nails Moisturises Hands


Hem manikür sonrası hem de gündelik koşturmaca arasında çantamdan eksik etmediğim el bakım kremlerini kullanmayı seviyorum. Özellikle kış mevsiminin soğukluğunda varlığının farkına daha iyi varıyorum. Çabuk emilen el kremleri ise pratik kullanım sunduğu için tercih nedenim. İddiasındaki tırnak güçlendirici yanı başarılı olmasa da verdiği hoş koku, minik boyutu, şirin ambalajı ve ciltte çabuk emilmesi ile hoşuma giden SuperDrug Tırnak ve El Kremi / Strengthens Nails Moisturises Hands bu sıralar en sık kullandıklarım arasında yer alıyor. Kokusu hem hafif hem de hoş, yağlılık hissi vermiyor ve bunun yanı sıra 4.99 ₺ satış fiyatı çok makul.


Hatta şu sıra yeniden bir indirim varken, bu el bakım kremini de beraberinde aldığım Watsons İndirim Alışverişim 'e bakarak alışveriş öncesi fikir sahibi olabilirsiniz.


Superdrug bakım ürünleri uygun fiyatlar ve çok da kötü olmayan etkileri ile ilgimi cezbediyor. Sağlıklı ve pürüzsüz tırnaklara kavuşmak için ne yazık ki bu el kremi yeterli etkide değil. Ancak el bakımı adına pratik kullanımı ve sağladığı yumuşaklığı ile göz dolduruyor. Bu arada, tırnaklarınızın kolay kırılmasından şikayetçi iseniz oval manikürde daha rahat edeceğinizden eminim. Kolay emilen, hafif bir el bakım kremi arıyorsanız bakınabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar