Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

SmashBox Makyaj Fırçası Allık / Smashbox Blush Brush #16



tüy toplayıcı fırça seti

SmashBox Makyaj Fırçası Allık
Smashbox Blush Brush #16

smashbox-makyaj-fircasi-allik-blush-brush
Smashbox Makyaj Fircasi Allik Blush Brush

Popüler makyaj ürünleri kadar kaliteli makyaj fırçası serisine de ev sahipliği yapan Smashbox, nice zamandır ülkemizde Sevil Parfümeri 'nde satılıyordu. Sanıyorum ki artık distribütörü değiştiği için daha yaygın satışa odaklanmaya gidildi. Fakat değişmeyen tek şey, Türkiye 'deki fazla pahalı politikası oldu. Yurt dışından uygun fiyata temin ettiğim Smashbox makyaj fırçalarından Allık Fırçası olan Smashbox Blush Brush #16 hakkında yorumlarım şu şekilde :



smashbox-makyaj-fircasi-allik-blush-brush
Smashbox Makyaj Fircasi Allik Blush Brush

smashbox-makyaj-fircasi-allik-blush-brush
Smashbox Makyaj Fircasi Allik Blush Brush


Smashbox Allık Fırçası, yumuşak ve biraz küçük bir makyaj fırçası. Parlak kırmızı ve siyahın uyumlu olduğu bir tasarımı var ki bu hali hoşuma gidiyor. Fırçanın dağıtma konusunda da marifetli olduğunu düşünüyorum. Fırça hafif olduğundan makyaj yaparken elde tutuşu rahat. Kalitesi yüksek ve makyaj ürünün eşit dağıtmaya odaklanıyor. Smashbox makyaj fırçalarıyla popüler olmamasına rağmen makyaj fırçalarının kalitesi insanı şaşırtıyor. Temizlemesi açısından da fırça sorun yaşatmıyor.


Kıl dökme problemini hiç yaşatmadı. Küçük olması dışında herhangi bir sorunu yok. Tabii küçük olması dezavantaj gibi dursa da makyajda daha kontrollü olarak uygulama kısmında büyük yardımcı oluyor. Smashbox makyaj fırçaları yurt dışında da çok ucuz rakamlarda satılmıyor ancak Türkiye piyasasına göre daha uygun olduğu aşikar. Ben de yurt dışından temin etmiştim. Kalitesinden dolayı uzun süreli kullanım sunan bu makyaj fırçasını öneririm.



Smashbox Makyaj Fırçaları 'nın üyeleri gayet albenili duruyor :

smashbox-makyaj-fircalari-kullananlar-yorumlari
Smashbox Makyaj Fircalari

Yorum Gönder

0 Yorumlar