Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Işık ve lamba ile yüzen manyetik küre (havada asılı)



tüy toplayıcı fırça seti




Işık ve lamba ile yüzen manyetik küre (havada asılı)
Işık ve lamba ile yüzen manyetik küre (havada asılı). Eşsiz dönen anti yerçekimi ve bir üs olarak Ansiklopedi kitabıyla havada asılı duran dünya küresi , odanız, ofisiniz veya işletmeniz için etrafındaki herkesin dikkatini çekecek harika bir tasarım iç tamamlayıcısıdır. Galileo Galilei efsanevi cümleyi söyledi - "Ve yine de - hareket ediyor" (dönüyor) , bu da insanın Dünya gezegenini ve çevresindeki evreni nasıl algıladığına tamamen yeni bir yön verdi. Bu havaya yükselen küre sayesinde, dönen gezegenimize evde sahip olabilirsiniz . Manyetik indüksiyon nedeniyle küre , platformun yaklaşık 2 cm üzerinde yüzer . Mükemmelleşmek ve çevrenin dikkatini çekmek isteyen herkes için doğru aksesuardır!

Dünyanın anti yerçekimi küresi kendiliğinden yüzer ve mıknatıslar sayesinde platformun üzerinde döner.
ışıkla manyetik yüzen küre

Bu model de parlar olarak herhangi bir yer için mükemmel bir uyum olmasının yanı sıra, küre aynı zamanda, bir gece lambası olarak hizmet verebilir. Bu aksesuarla ister ziyaret ister müşteri olsun, kesinlikle puan alacaksınız. Gezinen küre, alışılmadık ve ilginç şeyleri seven insanlar için mükemmel bir dekoratif aksesuardır. Dünyanın tabanı, tasarım görünümüne katkıda bulunan Ansiklopedi şeklindedir.

Küre , her mekana uygun mükemmel bir tamamlayıcı olmasının yanı sıra , bu model de parladığı için gece lambası olarak da kullanılabilir . İster ziyaret ister müşteri olsun, bu aksesuar ile kesinlikle puan kazanacaksınız. Yüzen küre, alışılmadık ve ilginç şeyleri seven insanlar için mükemmel bir dekoratif aksesuardır. Dünyanın tabanı, dünyaya tasarım görünümü veren Ansiklopedi şeklindedir.

Havada yükselen küre, tıpkı Dünyamız gibi kendi ekseni etrafında kendiliğinden döner.


Manyetik Havada Dönen Sihirli Dünya Küre
Manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı
Çevrenizde değer verdiğiniz sevdiğiniz kişileri favrikulade bir hediye ile mutlu etmeye ne dersiniz?

Hediyefan farkıyla tasarladığımız manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı sizlerle!

Sevdiklerinize büyüleyici bir hediye vermenin en güzel yolu.

Aynı zamanda gelen misafirlerinizide etkilemenin en güzel yolu.

Güç kablosunu prize taktığınız anda dünya havada dönmeye başlar.

Fizik kurallarına aykırı bir hareket sergileyen manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı nasıl havada döndüğünü anlayamayacaksınız.

Manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı en uygun fiyata.

Manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı özellikleri:

Manyetik özelliği sayesinde havada hareket sergiler.
Prize taktığınız anda manyetik özelliği devreye girer ve dünyayı üstüne koyulunca çalışmaya başlar!
Manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı ışıklıdır.
Manyetik havada dönen sihirli dünya küre standlı ölçüleri 23 x 20 x 10 cm dir.



 

manyetik küre dünya, manyetik dünya küresi, manyetik dönen dünya, manyetik ışıklı küre, manyetik dünya küre, dünya küresi manyetik, dönen manyetik dünya küresi, dünya küre maketi, manyetik dünya küresi en ucuz, manyetik dünya, dünya maketi fiyatları, manyetik küre, dünya hediyelik, manyetik küre dünya, manyetik dünya küresi, manyetik dönen dünya, manyetik ışıklı küre, manyetik dünya küre, dünya küresi manyetik, dönen manyetik dünya küresi, dünya küre maketi, manyetik dünya küresi en ucuz, manyetik dünya, dünya maketi fiyatları, manyetik küre, dönen dünya haritası, manyetik sihirli dünya küresi, manyetik dünya, manyetik dünya küresi, manyetik küre dünya, manyetik dünya haritası, manyetik dönen dünya, manyetik dünya küre, dünya küresi manyetik, dönen manyetik dünya küresi, sihirli manyetik mıknatıs, manyetik alanlı dünya küresi, manyetik dunya kure,

Yorum Gönder

0 Yorumlar