Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Taşınabilir nemlendirici Fan klima ev küçük ofis için HAVA SOĞUTUCU hidrosoğutma taşınabilir hava ayarı 3 hız Fan



tüy toplayıcı fırça seti




Taşınabilir nemlendirici Fan klima ev küçük ofis için HAVA SOĞUTUCU hidrosoğutma taşınabilir hava ayarı 3 hız Fan
Taşınabilir nemlendirici Fan klima ev küçük ofis için HAVA SOĞUTUCU hidrosoğutma taşınabilir hava ayarı 3 hız Fan


Ürün adı: HAVA SOĞUTUCU Fan

Ürün boyutu: 22*17*8.2cm

Ağırlık: 685g (su olmadan)

Güç: 10W Max

Voltaj: 5V

Elektrik akımı: 2A Max

Üfleme mesafesi: 2.5m Max

Fiş: tip-c USB fişi

Maksimum su dolu: 400ml

Sis hacmi: 225 ml/h Max

Sis zamanı: 2.5h - 12h




* 7 renk ve düşük gürültü: bu taşınabilir HAVA SOĞUTUCU fan yumuşak aydınlatma sağlamak için 7 renkli bir ışık tasarımı kullanır. * 3'ü 1 arada işlevi açın: bir fan, klima ve hava nemlendiricinin işlevlerini içerir. Havanın çok kuru ve sıcak olduğunu düşünüyorsanız, sadece satın alın. Sadece kişisel bir HAVA SOĞUTUCU değil, aynı zamanda bir hava nemlendiricisi. Sıcak yaz aylarında, lavaboya buz ve su eklediğinizde, serin havayı hissedeceksiniz ve buzlu yazın tadını çıkaracaksınız. Aynı zamanda, sonbahar ve kış aylarında havayı nemlendirir.



* 3 rüzgar ve 3 sprey: HAVA SOĞUTUCU fanın 3 rüzgar hızı modu (düşük/orta/yüksek) ve 3 püskürtme modu vardır, rüzgar hızını ve püskürtme modunu duruma göre ayarlayabilirsiniz. Bu sıcak yaz uzak tutmak ve serin yaz keyfini çıkarmak için kişisel klima soğutucu, fan, hava nemlendirici, 3-in-1 çok fonksiyonlu tasarım bir kombinasyonudur. Sıcak bir yaz akşamında 7 renkli ışık ve romantik bir atmosfer yaratmak için yemek masası veya sehpa üzerine koyun! Yatak odasına koy ve güzel geceye kadar sana eşlik et. Bu HAVA SOĞUTUCU fan, sessiz bir ortamda rahatça uyuyabilmenizi sağlayan düşük gürültülü güçlü bir şekilde çalışabilir.



* Güç modu ve enerji tasarrufu: sadece USB portunu destekleyen cihaza USB kablosu bağlayın. Bilgisayar, mobil güç, USB adaptörü, araba şarjı ve diğer USB destekli güç kaynakları ile uyumludur. Düşük enerji tüketimi, daha fazla çevre koruma ve enerji tasarrufu. Elektrik faturanızı koruyabilir ve çevreye zararsızdır.



* Taşınabilir tasarım ve büyük kapasite: taşınabilir tasarım HAVA SOĞUTUCU fan her yerde kolayca taşınabilir. Yaz aylarında, bu kamp için en iyi seçimdir, kolayca kamp, aile için çok uygun, ofis, açık piknik, vb 600ML büyük su tankı buz ve su ile doldurulur, vücudunuzu serin tutmak ve sizi mutlu etmek için birkaç saat soğuk hava püskürtebilir.






Taşınabilir nemlendirici Fan klima ev küçük ofis için HAVA SOĞUTUCU hidrosoğutma taşınabilir hava ayarı 3 hız Fan
Su deposu kapasitesi: 600ml

Giriş: 5V/2A

Ürün boyutu: 280*220*130mm

Nozul sayısı: 5 nozul

Gece ışık rengi: 7 renk ayarlanabilir

Güç kaynağı modu: tip-c

Not: 1. Sivrisinek kovucu paralel koku ile damlanabilir bir koku emici sünger ile birlikte gelir

2. Büyük kapasiteli su depolama tankı üstte, su eklemek için üst kapağı açın veya buz küpleri ekleyin, soğutma etkisi daha iyidir!

3. Çıkarılabilir ve yıkanabilir, basit ve kullanışlı olan kaldırmak ve temizlemek için ön fan kapağı tuşuna basın.

Paket içeriği

1 * Fan

1 * USB kablosu

1 * manuel

1 * aromaterapi sünger (makine süngerinin yuvasında)






 

mini klima arctic air ultra, arctic air 3 kademeli hava soğutucu mini klima, mini klima artik air, arctic air mini klima, arçelik mini klima, beko mini klima, gerçek mini klima, xiaomi mini klima, xiaomi mini klima fanı, mini klima, mini klima, mini klima tavsiye, mini klima arctic air, mini klima oda tipi, kabel mini klima, salon tipi mini klima, vestel mini klima, mini klima arçelik, mini klima a101 mini klima amazon mini klima ankara mini klimaanlage mini klima arctic air iskustva arctic air portatif mini klima, arçelik mini klima fiyatları, ayaklı mini klima, a101 mini klima, arctic air mini klima yorumları, air mini klima, mini klima beko, mini klima bim, mini klima boyunluk, mini klima bauhaus, mini buzdolabından klima , beko mini klima fiyatları, bim mini klima, baseus mini klima, bosch mini klima bauhaus mini klima, bewinner mini klima, beurer mini klima, klima mini mini.klima mini dikey klima, demmon 12v mini klima, mini spreyli klima fanı demmon mini klima dyson mini klima daikin mini klima delimano mini klima dormeo mini klima domod mini klima duvar tipi mini klima mini klima ekşi mini klima elipso esem mini klima, electrolux mini klima, mini prijenosna klima elipso, elit mini klima,, en iyi mini klima, ev tipi mini klima, elipso mini klima, portatif mini klima, mini klima forum, mini klima fiyatları, mini sulu klima fiyatları, portatif mini klima fiyatları, kabel mini klima fiyatları, fakir mini klima,

Yorum Gönder

0 Yorumlar