Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

SİHİRLİ LED IŞIKLI DÖNEN DÜNYA



tüy toplayıcı fırça seti




SİHİRLİ LED IŞIKLI DÖNEN DÜNYA 
Ay şeklinde manyetik platformu  ve yer çekimine karşı koyan dünyamız şeklinde küreden oluşan dekoratif set masanızın baş köşesini hakkediyor.
Boşlukta asılı duran Dünya masanızda da Ay şekilli platformunun içinde esrarengiz bir şekilde asılı duruyor. Elektromanyetik alan sayesinde yerçekimine meydan okuyan bu dünya şeklindeki küre gerçekten çok havalı!
Üstelik dönmesi için yapmanız gereken çok kolay. Dünya ile ay platformun arasına kutudan çıkan çubuğu yerleştirin ve hafifçe çekin. Havada asılı olarak kalacak ve gönmeye başlayacaktır. 
Renkli led ışıklı platforma sahip sihirli dönen dünyadan gözünüzü alamayacağksınız. Dekoratif ve çok değerli bir hediye alternatifidir.

* Küre Çapı: 8.5 cm
* Küre Rengi: Mavi - Bakır ve Siyah seçenekleri mevcuttur.
* Güç Adaptörü: 12V 1000mA
* Platform Boyutu 17 cm yükseklik, 18 cm uzunluk
* Platform: Sert Acrilik Yuzey
* Renkli led ışıklı platform.
* Çocuklarınızın astro fizik dünyasını keşfetme arzusunu tetikleyecek eğlenceli bir hediye.


Tina Renkli Led Işıklı Yüzen Küre C Şekli Anti Yerçekimi Manyetik Levitasyon Dönen Dünya Haritası
Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Renkli LED Işıklı Yüzen Küre C Şekli Anti Yerçekimi Manyetik Levitasyon Dönen Dünya Haritası RENK TERCİHİ İÇİN LÜTFEN MESAJ YAZINIZ. Özellikleri:Malzeme: ABS PlastikÜrün Ebadı: 17.7x17.2cmKüre Çapı: 8.5 cm/ 3.3''Elektrik kaynağı: 12V DC 1000MA Giriş 110-240VACNominal güç: 2-5WAdaptör: ABD Fişi/EUPlug/UK/AU



C şekli manyetik kaldırma yüzen küre dünya haritası LED ışık hediyeler ile okul öğretim ekipmanları ev ofis masası dekorasyon
Ürün adı: manyetik kaldırma yüzen küre
Küre çapı: 8.5cm/ 3in
C şekli manyetik taban boyutu: 17.5 × 17.5 × 5cm 6.9 × 6.9 × 2in
Malzeme: plastik
Işık: LED ışık
Uygulama: ofis ev dekorasyonu, hediyeler, öğretim ekipmanları

Paket içeriği:
1 x dünya dünya haritası topu
1 x C şekli tabanı
1 x duvar adaptörü
1 x sopa

Küre rengi: altın, mavi, gümüş
Fiş tipi: ab/AU/abd/İngiltere tak
1. Manuel ölçüm nedeniyle hafif ölçüm sapmasına izin verin.
2. Işık ve ekran çözünürlüğü ve diğer nedenlerle, resimler ve nesneler biraz renk farkı olabilir. Kabul edemezseniz, lütfen dikkatli bir şekilde satın alın!
3. Brezilyalı müşteriler lütfen sipariş verirken bireysel vergi numaralarınızı verin, aksi takdirde paket iade edilir veya imha edilir!


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar