Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

Pratik Manyetik Mıknatıslı Siyah Kapı Sinekliği Tülü



tüy toplayıcı fırça seti


Mıknatıslı Kapı Sinekliği
Manyetik Mıknatıslı Kapı Sinekliği
Pratik Manyetik Mıknatıslı Siyah Kapı Sinekliği Tülü
SİNEKLERE VE BÖCEKLERE GEÇİT YOK: MAGIC MESH MIKNATISLI TÜL KAPI PANELİ!
Yaz aylarında balkon ev yazlık dükkan kapıları rahatça açılsın ve uçan haşereleri (sinek-sivrisinek-arı...) odalarından uzak tutabilsinler diye otomatik kapanan mıknatıslı kapı sinekliği.
Mıknatıslı Kapı Sinekliği Tülü, evinize işyerinize yazlığınıza en optimum çözüm olacak. Yaşam alanlarınıza sivrisinek arı gibi canlıların girişine son.
Kapıdan rahatça geçtikten sonra sinekliğiniz üzerinde yer alan şerit mıknatıs ile arkanızdan şipşak tam kapanacak.
Üstelik mıknatıslı 2 parçadan oluşması sayesinde kapıdan rahatça geçmenize olanak sağlarken siz geçer geçmez güçlü mıknatısların birbirini çekerek kapatma özelliği sayesinde hemen kapanır.

Pratik Manyetik Mıknatıslı Siyah Kapı Pencere Sinekliği Tülü   Yaz aylarında balkon ev yazlık dükkan kapıları rahatça açılsın ve uçan haşereleri (sinek-sivrisinek-arı...) odalarından uzak tutabilsinler diye otomatik kapanan mıknatıslı kapı sinekliği.
Mıknatıslı Kapı Sinekliği Tülü, evinize işyerinize yazlığınıza en optimum çözüm olacak.
Yaşam alanlarınıza sivrisinek arı gibi canlıların girişine son.
Kapıdan rahatça geçtikten sonra sinekliğiniz üzerinde yer alan şerit mıknatıs ile arkanızdan şipşak tam kapanacak.

Mıknatıslı Kapı Sinekliği Beyaz Tül Özellikleri:
Üstelik mıknatıslı 2 parçadan oluşması sayesinde kapıdan rahatça geçmenize olanak sağlarken siz geçer geçmez güçlü mıknatısların birbirini çekerek kapatma özelliği sayesinde hemen kapanır.
-Montajı Kolay
-Dayanıklı
-Dekoratif -Evde işterinizde yazlıkta rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kapı Pencere Sinekliği Tül Perde Sineklik Aparat Paket İçeriği:
1 Adet Mıknatıslı Kapı Geçiş Sinekliği 1 Metre Çift taraflı bant Kulanım şekli paket üzerinde belirtilmiştir.





1) Iyi işçilik, hafif, yıkanabilir.
2) Oturma odaları, yatak odaları, yemek odaları, mutfak ve diğer yerlerde kurulum için uygundur.
3) Kompakt polyester elyaf malzemeden yapılmış, dayanıklı.
4) Kurulumu ve sökülmesi kolaydır.
5) Kolayca açılabilir ve bir mıknatıs ile otomatik olarak kapatılabilir.
6) Kapıyı aç ve temiz havanın tadını çıkar.
7) Tamamen sivrisinekleri, örümcekleri, güveleri, sinekleri, böcekleri ve diğer uçan böcekleri odaya girmesini önler.



Ölçüm yöntemi:
Kapı çerçevesinin genişliğini ve yüksekliğini ölçün, uygun boyutu seçin ve "büyük küçükten daha iyidir" ilkesini seçmeyi unutmayın.

Alışveriş ipuçları:
Kapı perdesi el yapımı olduğundan, kullanımı etkilemeyecek 1 santimetre bir hata olabilir. Daha küçük bir boyut yerine daha büyük bir boyut seçmenizi öneririm 。
 

Üst 4cm Velcro tarafından genişletildi, yüksek kaliteli
Sıkıca sabitlendi ve uzun süre düşmedi



【Geliştirilmiş böcek ekran kapı】 anti-sivrisinek örgü kapı perdesi üst yapışma artırmak ve yapıştırma daha güçlü yapmak için genişletilmiştir. Sertliğini sağlamak için alt tarafa bir yerçekimi çubuğu eklenir ve güçlü rüzgarlar tarafından asılı % ekran perdesi 'nin üflenmesini önlemek ve birleştirmek için kullanılır.

【 Dahili güçlü manyetik】 manyetik sineklikli kapı üzerinden geçtiğinizde, sorunsuz ve otomatik olarak kapatılabilir. Yerleşik manyetik şeritler geleneksel maruz kalan manyetik bloklar yerine geçer; Sinek perdesi ağları kapalıyken sesi etkili bir şekilde azaltır. 18 çift kaba güçlü manyetik şeritler dikişlerde dikilir. Mıknatıslar perdeyi kapalı tutacak kadar güçlüdür, ancak yine de çocuklarınızın veya evcil hayvanlarınızın odaya serbestçe girebilmesine veya ayrılmasına izin verir.

【Fly Net şifreleme tasarım】 door fly ekran perdesi, nefes alabilen, aşınmaya dayanıklı ve bakımı kolay yüksek sınıf çevre malzemelerinde üretilmiştir. Yıllarca kullanım için yeterince güçlü. Tel örgü elek kapı sıkıca dokunmuştur ve deliğin genişliği sadece 1 mm'dir. Hava akmasına izin verirken, bir yaz gününde sivrisinek böcekleri vb. Engellemeye yardımcı olur.

【Kolay kurulum 】 tam çerçeve sihirli bant ile ağır hizmet veranda böcek kapı sinekliği yükleme sadece birkaç dakika sürebilir. Çerçeve yüzeyini temizleme ve kurutma. Önce halka ve halkayı kapı/pencere çerçevesine yapıştırın, basın ve optimum yapışma için 12 saat bırakın. Ve sonra perdeyi kapı/pencereye takın. Ek olarak, ekstra thumbtacks dahil güvenlik ve istikrar ekleyebilirsiniz

【Yaz aylarında daha fazla böcek yok 】 zarif manyetik kapı sinek böcek ekran perdesi giriş, veranda, çardak ve ön kapılar, camlı kapı, çocuk odaları, kampçılar, RVs, vb kapı için harika. Ailenizi enfeksiyöz hastalıklara ve sivrisinek ve böcek ısırıklarına karşı korur. Sağlıklı, rahat ve keyifli bir yaz geçirin.

1. Tam şerit mıknatıslar, sorunsuz yakın
Sineklikli kapı için yükseltilmiş manyetik fransız kapıları, ayrı ayrı yerleştirilmiş kısa mıknatıslar yerine tam şeritli mıknatıslar kullanılır. Bizim sürgülü kapı sinekliği tüm kapanış şerit daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde kapatmak için sürgülü kapı için manyetik ONE-PAIR-LONG-RECTANGULA izin sineklikli kapı mıknatıslar ile doldurulur (Boşluk yok!) arkanızda sihir gibi ve güçlü rüzgar rüzgarlarında bile kapının kapalı kalmasına yardımcı olmak için.

2. Yükseltilmiş takviye hattı ve rüzgar koruma tasarımı
Benzersiz takviye hattı tasarımı, kapı sinekliği manyetik kapağın üstünü daha uzun kullanım süresi için sökmekten korur. Ve diğer tel örgü elek kapı mıknatıslarla farklı olarak, rüzgar rüzgarlarında bile pet ekran kapısının kapalı kalmasına yardımcı olmak için 8 adet benzersiz alt çubuk ekliyoruz.

3. Ağır "olta" örgü
Bir ton trafiğe maruz kalan kapı için herhangi bir geri çekilebilir sineklikli kapı net, sabit aşınma ve yıpranmaya dayanmalıdır. Bizim veranda sineklikli kapı uzun süreli kullanım için tasarlanmış takviyeli kenarları ile malzeme ile % olta olarak yapılmış ağır örgü özellikleri. “Olta” ağ, binlerce kullanıma dayanacak kadar dayanıklıdır, aynı zamanda çocuklar ve köpekler ve kediler için kolayca yürümek için yeterince hafiftir.

4. Kurulumu kolay
Hiçbir alet gerekli değildir. İhtiyacınız olan her şeyle birlikte bir paket ve bir esinti gibi yüklemenize yardımcı olacak bir kurulum kılavuzu ile birlikte gelir! Ek güvenlik ve güç için ekstra itme pimleri dahildir. Kapı çerçevesi yüzeyini düzgün bir şekilde temizlemek ve kurutmak sıkıca yapışmaya yardımcı olacaktır.






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar