Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

SİNEKLERE VE BÖCEKLERE GEÇİT YOK: MAGIC MESH MIKNATISLI TÜL KAPI PANELİ!



tüy toplayıcı fırça seti

SİNEKLERE VE BÖCEKLERE GEÇİT YOK: MAGIC MESH MIKNATISLI TÜL KAPI PANELİ!
Böcek ve sineksavar Magic Mesh Panel ile temiz hava içeri, davetsiz kanatlı böcekler dışarı!
● Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği 45 TL yerine %73 TikUcuz.com indirimiyle 11,90 TL!    

Magic Mesh mıknatıslı tül kapı sinekliği ile yaz boyunca kapıların açık kalacak, evinde, dükkânında, iş yerinde serinlik yaşanacak!
Bazı ürünler için her eve lazım denir ya, işte bu ürün öyle…
İhtiyaca yönelik akılcı ve pratik çözüm sağla.

Tüm Türkiye’ye Kargo!
Magic Mesh mıknatıslı tül kapı sinekliği ile yaz boyunca kapıların açık kalacak, evinde, dükkânında, iş yerinde serinlik yaşanacak!


İhtiyaçlar, yepyeni ürünleri doğuruyor öyle değil mi? Magic Mesh mıknatıslı tül kapı sinekliği de bunun en net örneklerinden biri!
Yazı yaşamak güzel de bir de şu sinekler ve böcekler olmasa! Neyse ki artık Magic Mesh var. Dilediğin kapıda kullanacağın bu harika ürün sayesinde bulunduğun mekâna sinekler ya da böcekler kapıdan giremeyecek, mekândaki herkes rahat edecek. Mesela sen kapıdan çıktığında ayrıca sinekliğini kapatmana gerek kalmayacak çünkü 2 parçadan oluşan Magic Mesh, mıknatıs özelliği ile anında kendiliğinden tam olarak kapanacak! İster balkon kapısında kullan, odanı serin tut ister dükkânın kapısına kur!
● Magic Mesh Mıknatıslı Kapı Sinekliği 45 TL yerine %73 TikUcuz.com indirimiyle 11,90 TL!    

Özellikleri
185 cm x 50 cm boyutunda 2 adet panel
18 güçlü mıknatısa sahip
Ayarlanabilir boyut
Kapıların yanı sıra pencerelere de uygun
Kolaylıkla monte edilebilir, herhangi bir araç gerektirmez
12 adet kanca ve halka çubuklara, 20 adet ahşap raptiyeye sahip.
18 mıknatısı ile kolayca açılıp kendi kendine kapanabilme özelliği ile ellerin dolu olsa bile rahatlıkla içeri girip çıkabileceğin veya kapıyı kapatma alışkanlığı olmayan arkadaşların için çok kullanışlı bir ürün.

İçeri, dışarı ya da yana doğru açılan; her türlü kapıya, pencereye uygun olması evcil hayvanların için de çok ideal içeri girmek için yalvarmalarına gerek kalmayacak kolayca girebilecek!
Üstüne üstlük kolayca monte edebileceksin.
Dayanıklı, yumuşak, şık görünümü ile tül gibi hafif olduğu için istediğin yere götürebilirsin.
Bazı ürünler için her eve lazım denir ya, işte bu ürün öyle…
İhtiyaca yönelik akılcı ve pratik çözüm sağla.




Magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği
Otomatik Kapanan Kapı Sinekliği! Ürünün boyutu 210 cmdir kullandığınızda kapınızın alt kısmı açıkta kalmaz tam olarak kapatır. Orijinal üründür. Havalar ısındığında kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize böceklerin girmesini engelleyen, 18 güçlü mıknatısı sayesinde kolay açılıp, kendi kendine kapanabilen Magic Mesh Tül Panel ile bu yazı çok rahat geçireceksiniz. Yazın böcekler ve sinekler yüzünden kapı ya da pencere açamıyorsanız, işte size sihirli bir çözüm: Magic Mesh! Montajı kolay, mıktanıstlı perdeniz size hem kolay bir kullanım sağlarken, hem de evinize böceklerin girmesini önlüyor. Herhangi bir araca ihtiyaç duymadan kapıya ya da pencereye asılabilen Magic Mesh, 18 güçlü mıknatısı sayesinde açılıp kapanabiliyor. Tül gibi yumuşak olan Magic Mesh, evdeki minik dostlarınız için de büyük kolaylık sağlıyor, onların rahat bir şekilde geçişine izin veriyor. Artık her seferinde kapıyı açmak, ellerinizdekileri yere bırakmak ya da perde örtmek zorunda değilsiniz! Magic Mesh ile evde ya da yazlıkta, yazın rahatlığını yaşayın! Özellikleri: 210 cm x 50 cm boyutunda 2 adet panel. Toplam 100 cm genişlik. 18 güçlü mıknatısa sahip. Kapıların yanı sıra pencerelere de uygun. Çift taraflı cırtcırtlı bantlar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir, herhangi bir araç gerektirmez. 15 adet ahşap raptiyeye sahip.  




 

mıknatıslı mutfak balkon dış kapı sinekliği, omak greenleaves mıknatıslı kapı sinekliği, mıknatıslı kapı sineklik en ucuz, mıknatıslı sineklik kapı için, koçtaş mıknatıslı kapı sinekliği, mıknatıslı kapı sinekliği kullanıcı yorumları, mıknatıslı kapı sinekliği kurulumu, mıknatıslı kapı sinekliği kapıda ödeme, mıknatıslı kapı sinekliği kahverengi, mıknatıslı kapı sinekliği ne kadar, magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği kapıda ödeme, mıknatıslı kapı sinekliği lorin, lorin mıknatıslı kapı sinekliği montajı, lorin mıknatıslı kapı sinekliği nasıl yapılır, mıknatıslı kapı sinekliği montajı, magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği 180 x 100 cm siyah magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği 210 100cm sarı

Yorum Gönder

0 Yorumlar