Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

en iyi vakumlu siyah nokta temizleme aleti



tüy toplayıcı fırça seti



Pro Vakum Gözenek Temizleyici Siyah Nokta Remover Elektrikli Akne Temiz Peeling Temizleme Komedo Emme Yüz Güzellik Makinesi
Pro Vakum Gözenek Temizleyici Siyah Nokta Remover Elektrikli Akne Temiz Peeling Temizleme Komedo Emme Yüz Güzellik Makinesi
Lütfen Dikkat Edin:
1. Nakliye yöntemi sınırlı olduğundan, ürünle birlikte pil göndermiyoruz !!!! anlayışınız için teşekkür ederiz
2. Bu ürün pille çalışır ve şarj kablosu dahil değildir! Lütfen kabul edemezseniz siparişi vermeyin, tekrar teşekkür ederim !!!!
 


Özellikleri:
Güçlü emilim, temizlenmesi zor siyah nokta, akne ve yağ tamamen emilir.
Çift bardak emdirin, burnun küçük kısımları için küçük delikler kullanın, yanakların geniş alanlarını temizlemek için büyük delikler kullanın.
Emişin cilde zarar vermesini engeller, vitamin ve protein açısından zengindir ve cilde ihtiyacı olan besinleri verir.
Yenidoğanı onarır ve iz bırakmaz, cildin gençleştirici hafızasını onarır, canlılığını canlandırır, pürüzsüz, ipeksi, zamandan iz bırakmadan bir cilt yaratır.

Özellikler:
Anma akımı: 500mA'ya eşit veya daha az
Güç Kaynağı: 2 x AA pil (dahil değildir)
Tip: Gül Altın, Beyaz


Talimatlar:
Yüz mikrodermabrazyonu:
1. Mikrodermabrazyon başlığına geçin, yüz derisini temizleyin ve kurulayın.
2. Alttan başlayın ve güzellik aletini aşağıdan yukarıya doğru hareket ettirin.
3. Güzellik aletini yanakların üzerine yerleştirin ve içten dışa doğru hareket ettirin.
4. Güzellik aletini alın bölgesine yerleştirin ve ortadan yanlara doğru hareket ettirin.
5. Güzellik aletini bir bölgeye yerleştirin ve yukarı ve aşağı hareket ettirin.
Siyah nokta, yağ ve gres, makyaj artıkları vb. temizliği:
1. Büyük yuvarlak deliği veya küçük yuvarlak delikli güzellik kafasını değiştirin (kendi cilt kapasitenize göre probu ve dişliyi seçin)
2. Prob deliğini cildin bakıma ihtiyacı olan kısmı ile hizalayın, ancak lütfen ileri geri hareket etmeyin, bir yönde hareket edin, kullanım süresi çok uzun olmamalıdır.
İnce çizgiler bakımı:
1. Oval delikli güzellik başlığını değiştirin.
2. Makineyi göz, burun, ağız ve bakımın diğer kısımlarının köşelerinden tutun, makine dişlisini gerektiği gibi ayarlayın.
3. Cildin bakıma ihtiyacı olan kısmında emilebilir, hızla uzaklaşın ve sonra tekrar emip sonra uzaklaşın, böylece tekrarlanan işlemler, bir kez 5 dakika.

Notlar:
1.Lütfen manuel ölçümden dolayı 1-3 cm farklı olmasına izin verin.
2. Farklı ekran ve farklı ışık nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir. Anlayışın için teşekkürler.



 

siyah nokta temizleme aleti başlıkları nasıl kullanılır siyah nokta temizleme aleti braun siyah nokta temizleme cihazı bim siyah nokta temizleme makinesi braun vakumlu siyah nokta temizleme aleti bim yorumları siyah nokta temizleme aleti fiyatı siyah noktaları temizleme aleti siyah nokta temizleme aleti comedones profesyonel vakumlu siyah nokta temizleme aleti cimri siyah nokta temizleme makinesi ve cilt bakım seti xiaomi siyah nokta temizleme cihazı cimri polosmart siyah nokta temizleme cihazı cimri siyah nokta temizleme aleti cihazı siyah nokta vakumlu yüz temizleme makinesi cihazi - 3 programli siyah nokta akne cilt temizleme aleti siyah nokta temizleme aleti çelik siyah nokta temizleme aleti çiçek sepeti polosmart siyah nokta temizleme cihazı çalışmıyor siyah nokta temizleme aleti demir siyah nokta temizleme aleti diamond derma siyah nokta temizleme aleti diamond vakumlu siyah nokta temizleme aleti yorumlar derma vakumlu siyah nokta temizleme aleti siyah nokta temizleme aleti ekşi siyah nokta temizleme aleti en iyisi siyah nokta temizleme aleti eve siyah nokta temizleme aleti eczane siyah nokta temizleme aleti en iyi ürün siyah nokta temizleme aleti en ucuz siyah nokta temizleme aleti en iyi marka siyah nokta temizleme aleti epey siyah nokta temizleme aleti farmasi siyah nokta temizleme aleti forum siyah nokta temizleme makinesi fiyatları siyah nokta temizleme cihazı fiyatları vakumlu siyah nokta temizleme aleti faydaları bim siyah nokta temizleme aleti fiyatı xiaomi siyah nokta temizleme cihazı fiyatları siyah nokta temizleme aleti gittigidiyor siyah nokta temizleme makinesi gratis siyah nokta temizleme cihazı gratis

Yorum Gönder

0 Yorumlar