Widget Recent Post No.

Saç Düzleştirici Tarak

vakumlu sivilce temizleme aleti



tüy toplayıcı fırça seti



SÜPERGÜÇLÜ TEMİZLİK ÇOK FONKSİYONU
Tıkanmış gözeneklerdeki yağı, kirleri ve toz parçacıklarını etkili bir şekilde çıkarın; siyah nokta, yağ ve sivilceleri giderir; Ayrıca kan dolaşımını ve cilt elastikiyetini artırın, cildi temizleyin, gevşek cildi sıkılaştırın, kırışıklığı azaltın, gözenekleri küçültün, ince çizgilerinizi düzeltin.

VAKUM UCU TASARIMI
ABS malzemelerden üretilen VENKY siyah nokta temizleme aleti, cilt problemlerini toksik ve zararlı kimyasallar olmadan çözmek için etkili bir fiziksel yaklaşım kullanır. Farklı cilt tipleri ve cildin farklı bölgeleri için tasarlanmıştır. Vakum modu, tüm yaygın cilt tipleri için uygundur, Yağlı / Nötr / Kuru. VENKY, yeni doğmuş bir bebek gibi en iyi cilt durumuna geri dönmene yardım et, yeni bir hayatı kucakla.

DERİN TEMİZLİK
Farklı cilt problemlerini çözmek için 4 emme başlığı ile birlikte gelir. Nazik emiş özelliğine sahip yükseltilmiş silikon kafa, hassas ciltler için mükemmeldir; güçlü emiş ile büyük dairesel delik kafası inatçı siyah nokta, akne ve gresi kaldırabilir; oval delikli kafa, cildinizi T bölgesi için daha elastik ve kompakt hale getirebilir; beauty head, gözenekleri küçültmek ve cildinizi canlandırmak için kırmızı/mavi ışığı toplar.

CİLT GENÇLİĞİNİ YENİLEYİN
Güçlü emilim, temizlenmesi zor olan siyah noktaları, sivilceleri ve yağları tamamen emer. Yenidoğanı onarır ve iz bırakmaz, cildin gençleştirici hafızasını geri kazandırır, canlılığını canlandırır, pürüzsüz, ipeksi, zaman izi bırakmadan bir görünüm yaratır.

360° ÖLÜ AÇI YOK
Cildi temizlemek için 360 derece ölü açı yok, geleneksel emme kafası ile karşılaştırıldığında, vakum adsorpsiyon temizleme gücü daha güçlüdür, gözeneklerde kalan çöp toksinini etkili bir şekilde kaldırabilir, cildi daha hassas ve hassas hale getirebilir.



4 ÇEŞİT PROFESYONEL EMİŞ BAŞLIĞI
AKÜ VE ŞARJ İÇİN MEVCUTTUR
Pilleri değiştirme konusunda artık endişelenmenize gerek yok, dahili şarj edilebilir lityum pil, tek bir şarjla 150 dakikadan fazla dayanabilir. Taşıması kolay, insan vücudu mühendisliği ve tutamak tasarımı ilkelerine uygundur; Profesyonel SPA cilt bakımınızın keyfini evde veya seyahatte çıkarabilirsiniz.
PLUG-IN VERSİYONU-SICAK SATIŞ
Dört profesyonel uç ve şarj cihazı ile donatılmış eklenti versiyonu
PİL TÜRÜ
Üç profesyonel uç ve küçük aksesuarlarla pil tipi
ETKİ KULLANIMDA GÖRÜNÜR
Geleneksel kaba kuvvet emme yönteminin aksine, VENKY son nesil siyah nokta Vakum, cildinize zarar vermeden siyah noktaları emmek için tasarlanmıştır. İnatçı siyah nokta, beyaz nokta, akne, ölü deri, makyaj kalıntılarını derinlemesine çıkarın, cildinizi daha parlak hale getirin.

KURULUM ADIMLARI
AYARLANABİLİR DİŞLİ KUVVETİ
Blackhead Remover Kit, cildinizi derinlemesine temizlemek, yüzünüzdeki kiri çıkarmak için cilt tahrişi olmadan yenilikçi vakum adsorpsiyon teknolojisini kullanır. birkaç ayarlanabilir emiş seviyesi, ayarlanabilir emiş gücü, onu farklı cilt bölgeleri için uygun hale getirir.



ÜRÜN PARAMETRESİ
Ödeme ile ilgili
1) Alipay, West Union, TT'yi kabul ediyoruz. Tüm önemli kredi kartları, güvenli ödeme işlemcisi ESCROW aracılığıyla kabul edilir
2) Ödeme, sipariş tarihinden itibaren 3 gün içinde yapılmalıdır.
3) Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.
Sevkiyat hakkında
1) Tüm ürünler DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE için 5 iş günü içinde sevk edilecektir (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).
2) Müşteri nakliye zamanında net olmayabilir, adresinize göre en hızlı ekspresi ayarlayacağız, nakliye süresi taşıyıcı tarafından belirlenir, bu nedenle lütfen öğeniz gelmeden önce sabırlı olun.
3) Sevkiyat tatillerde ve hafta sonları gecikebilir.
4) Ürününüz 45 gün sonra gelmezse lütfen bizimle iletişime geçin.

Geribildirim hakkında
1) Ürün ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir puan ve olumlu geribildirim bırakın.
2) Ürünümüzle ilgili herhangi bir şeyden memnun değilseniz, daha önce bizimle iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.
Bize olumsuz bir puan bırakırsanız, her müşteriyi memnun etmek için size herhangi bir hizmet sunmaktan mutluluk duyarız.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar